Още по темата05.10.2019 / 22:23Ето речта на Слави Трифонов, с

...
Още по темата05.10.2019 / 22:23Ето речта на Слави Трифонов, с
Коментари Харесай

24 часа: Сиромахов останал извън партията на Слави, за да води новото шоу?

Още по темата05.10.2019 / 22:23Ето речта на Слави Трифонов, с която учреди партията си " Няма такава страна "

24chasa.bg

Съдът може да откаже регистрация поради името на  “Няма такава страна ”, предизвести Огнян Герджиков

Иво Сиромахов, единственият от сценаристите на “Шоуто на Слави ”, който не зае управителен пост в учредената в събота партия “Няма такава страна ”, ще дава отговор за новия ефирен план на Слави Трифонов. Той евентуално ще е и лицето на новото шоу, което приготвя екипът. Това е и повода Сиромахов да не влезе в управлението на партията, чийто водач ще е Слави Трифонов, научи “24 часа ”.



Самият Сиромахов през вчерашния ден не пожела да беседва с кореспондент на “24 часа ”, с цел да разяснява тематиката.

“Няма такава страна ” може и да не бъде записана от Софийския градски съд поради името си, разяснява пред националното радио пък някогашният началник на Народното събрание и длъжностен министър-председател Огнян Герджиков.



“Законът не разрешава партия да уронва положителното име и авторитет на държавността. А нарушаване на това условие се съдържа още в името на самата партия “Няма такава страна ”. “Няма такава страна ” е нещо, което мъчно може да бъде предпазено, въпреки всичко ние сме демократична, правова страна с всичките му недостатъци, с доста дефекти, в действителност с проблеми. Но с цел да е в заглавие на партия, която желае да е в ръководството на страната, че “няма такава страна ”, ми се коства мощно смущаващо. И мисля, че надали ще получи регистрация ”, изясни той.

Слави Трифонов има три месеца да записва партията си, откакто в събота направи учредително заседание. Той ще би трябвало да показа пред съда и лист с най-малко 2500 членове на организацията.

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР