Още по темата04.11.2018 / 23:43Прогнозата на Анжела Пърл: С каквото

...
Още по темата04.11.2018 / 23:43Прогнозата на Анжела Пърл: С каквото
Коментари Харесай

Хороскоп на Анджела Пърл за 2019 година-Много пътувания, успехи, положителни промени за 5 зодии

Още по темата04.11.2018 / 23:43Прогнозата на Анжела Пърл: С каквото число сте се родили, подобен ще е и животът ви!

Новата година към този момент е на прага! Така че, е време да помислим за това, което чакаме през следващата 2019 година. Астрологът и тарологът Анджела Пърл, известна и обичана от всички наши читатели, хвърли светлина върху този трогателен въпрос.

Приятна и постоянно положителна Анджела предвижда бъдещето повече от 20 години. Сред нейните клиенти са сполучливи и известни хора, които в доста връзки потвърждават истинността на астрологичните прогнози и успеваемостта на рекомендациите.

И през днешния ден ще ви кажем каква ще бъде 2019 година за всеки знак на зодиака: Точен хороскоп от възхитителната Анджела Пърл. Всичко за любовта и финансите, здравето и кариерата!

Хороскопът на Анджела Пърл за 2019 година

Хороскоп за 2019 Овен

За дейните Овни 2019 ще бъде година на победи и достижения! Много от тях ще стартират бизнес, или ще бъдат заети с нови умения. Вероятна е смяна на местопребиваването и повода за това може да е работата. Овенът също по този начин е изпреварен от измененията в фамилното състояние: това ще засегне несемейните и неомъжените представители на този знак. Пролетта ще донесе печеливши познати, тъй че е по-добре да погледнете по-отблизо хората, които ще влязат в живота през този съответен интервал от време. Може би инцидентно познанство ще бъде началото на нанагорнище по стълбата на успеха, или ще намерите нов нравствен сътрудник. Освен това годината на Жълтото земно прасе е много удобна за забременяване и раждане на дете.

Хороскоп за 2019 Телец

Много пътувания, нови познати, нова информация! 2019 ще бъде доста наситена и многостранна за земния Телец: ще има доста придвижване в разнообразни области на живота. Здравето също няма да се провали! През 2019 година Телец освободен от фамилни отговорности може да се срещне с колегата си в живота. Тук е значимо да разберете в точния момент, че индивидът се намира до вас и не е хубаво да пропускате шанса си, даден от звездите. За фамилията на Телец, идната година е отлично време да мисли за деца. Също по този начин сполучливи ще бъдат плановете за струпване на средства за закупуване на нещо в къщата.

Хороскоп за 2019 Близнаци

2019 ще бъде много обществено дейна. Основната тематика на годината ще бъде връзките и партньорствата. Много Близнаци ще се срещнат със своята обич, ще се омъжат или оженят. Финансовото състояние ще се промени към по-добро. И макар че годината няма да докара до свръх-печалба, приходът на Близнаци ще бъде задоволителен за комфортен живот. Но здравето би трябвало да се обърне повече внимание, изключително в стомашночревния тракт и дихателната система.

Хороскоп за 2019 Рак

През 2019 година мотото на този хубав знак на зодиака ще бъде: "  Движението е живот ! " Годината на жълтото земно прасе ще бъде година на смяна за Рака, защото пораждат нови благоприятни условия, които не трябва да се пропущат. Промените могат да настъпят във всички области на живота. Очакват се нови срещи, които по-късно могат да обиден вашето фамилно състояние. Но с цел да се развие познаването на освен това, ще се изисква равноправност и лична самодейност. С претендентите за място във  " второто полувреме " би трябвало да бъде селективно, тъй като има вероятността да се впишат в интриги и лекомислени връзки.

Хороскоп за 2019 Лъв

Завършва двугодишния цикъл на затъмнения, който досега е следвал знака на Лъв, което значи, че обстановката несъмнено ще се усъвършенства. Още през януари ще почувствате по какъв начин животът ще стартира да се трансформира по най-положителен метод. Това е страхотна година за кралския Лъв във връзка с опциите в любовта, както и за раждането на деца. А Лъвовете ще се занимават с усъвършенствания в живота си и може би ще сменят работата си.

Хороскоп за 2019 Дева

Естествената деловитост и поверителност дават обещание сполучлив професионален напредък и финансова непоклатимост на представителите на този хубав знак. През годината Анджела Пърл предлага да се грижите повече за вашето здраве. Новата 2019-та година ще бъде година на самореализация и самоизява. Много от тях ще стартират бизнес или ще усвоят нови умения. През годината се очакват едновременно три огромни затъмнения, които ще настъпят: 6 януари, 16 юли и 26 декември. И всички те демонстрират появяването на дете в живота. Това може да е дълго чаканото допълнение към фамилията, или ще бъдете призовани за кръстник, или е рождението на внук. И може би ще отворите магазин за детски облекла... Във всеки случай тематиката за децата ще бъде доста значима и ще бъде застъпена през цялата година от януари до декември!

Хороскоп за 2019 Везни

За променливите Везни, 2019 ще бъде сполучлив в региона на недвижимите парцели и преместването. Също по този начин е ужасно време за градеж и ремонт. Астрологът предсказва за Везни сполучлив интервал! Слънцето ще има позитивно влияние през по-голямата част от годината. Енергията на светлината ще ви изпълни с сила, ще ви даде положително въодушевление и ще придвижи Фортуна по-близо до вас. Очаквайте триумф в кариерата и любовта.

Хороскоп за 2019 Скорпион

Скорпион в годината на прасето да чака ярки промени в другите сфери на живота. Това ще повлияе на учението, работата, любовта и даже преместването в различен град. Ако сте по-уверени и по-упорити, тогава няма да ви изплашат никакви проблеми и трудности. 2019 за Скорпионите ще бъде финансово сполучлива, защото за мнозина тази година доста ще се усъвършенства тяхното богатство. Но в края на пролетта не коства да се вършат световни проекти: те може да не съумеят.

Хороскоп за 2019 Стрелец 

През 2019 година Стрелец напряко ще лети, доста ще се оженят, годината е добра за забременяване и за деца. Пътуване или образование в чужбина е допустимо. Още през януари ще стартира трансформацията на финансовото положение. Финансовата сфера безусловно ще се промени малко по малко, само че в последна сметка ще има явни усъвършенствания. Здравето ще бъде мощно, само че би трябвало да обърнете внимание на вярното хранене, с цел да не стигате до диета.

Хороскоп за 2019 Козирог

За буйните Козирози тази година ще бъде запаметяваща се и може би съдбовна. Но не се опасявайте, тъй като тя ще бъде запомнена по позитивен метод. Много от тях ще се срещнат със своя нравствен сътрудник, ще влязат в брак или ще се оженят. Освен това финансовата неустойчивост най-сетне свършва! Също по този начин е уместно време за лекуване на хронични или продължителни болести. Не забравяйте, че здравето е значимо, не е нужно да се избавя, не може да бъде експлоатирано! През лятото ще откриете прелестно пътешестване до топлите страни, което ще даде доста позитивни страсти.

Хороскоп за 2019 Водолей

През 2019 година най-важните събития ще настъпят на физическо равнище. Следователно, обществените проблеми на Водолей ще доминират. Има доста работа и грижи напред. Въпреки това, ще имате доста сили! Любов за Водолей ще има, в случай че единствено той самият е подготвен за публични връзки. Опитайте се да слушате освен сърцето си, само че и признака на годината - жълтото земно прасе, което ще ви подскаже къде да посрещнете душата си.

Е, в случай че Водолеи не можете да извършите избор, тогава можете да флиртувате и да живеете по този начин. Повярвайте ми, щастието няма да ви остави, в случай че е същинско!

Хороскоп за 2019 Риби

С идването на новата година, надарените риби ще трансформират кръга на приятелите, ще се появят нови хора, евентуално ще бъдат хора с разум. Рибите ще станат по-активни в публичния живот и това ще им донесе триумф. В годината на прасето е належащо да се опасяваме от вирусни и катарални болести. Ако не се лекувате в точния момент, ще получите съществено затруднение. Рибите - дамите би трябвало особено да слушат тази рекомендация! Също по този начин, не зареждайте тялото с работа и тежка храна.

 

Символът на новата 2019 - Жълто земно прасе - последното животно в 12-годишния цикъл на китайския зодиак. Именно тя дефинира последния акцент и се приготвя за нов стадий от живота. Независимо от това какъв брой доста се стремим към кариера и материално благоденствие, към момента слагаме любовта и взаимоотношенията с обичания човек преди всичко.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР