Още по темата02.10.2019 / 00:36Александър Михайлов, синът на прочутия актьор

...
Още по темата02.10.2019 / 00:36Александър Михайлов, синът на прочутия актьор
Коментари Харесай

Васил Михайлов изпрати сина си в последния му земен път с аплодисменти

Още по темата02.10.2019 / 00:36Александър Михайлов, синът на фамозния артист Васил Михайлов, умрял от тежка болест (Обзор)

Синът на огромния български актьор  Васил Михайлов  – журналистът  Александър Михайлов , умря преди дни на 55-годишна възраст след тежко  боледуване .

Александър беше дълготраен водещ на излъчвания за просвета в стратегия " Христо Ботев " на Националното радио, куклен режисьор, създател на детски пиеси и един от запаметяващите се гласове на БНР. Преди седмици той влезнал в  болница  и признал пред свои сътрудници, че положението му не е положително, само че до последно не губел вяра. 

СНИМКА ТУК

" Не желая да допускам... ", " Светът през днешния ден остана с един добър човек по-малко ", " Напусна ни един честен човек. Сбогом, Саше ", пишат в профила на Александър във " Facebook “ негови другари.

" Баща му Васил е унищожен ", разясняват сътрудници на артиста деец. 

Когато преди няколко седмици потърсихме по телефона  Васил Михайлов  за изявление, той сподели, че не може да приказва, защото сега е в  болница . На въпроса по какъв начин е, той сподели:  " Не става дума за мен. По-лошо е, синът ми е доста болен ".

Преди 5 седмици във " Facebook “ Сашо е пуснал своя фотография, под която прибавя текст: " Съботно, само че не радостно “. Отдолу негови другари го питат какво има, а той дава отговор:  " Аз просто не се усещам добре... “.

Други негови познати пък означават, че внезапно е измършавял фрапантно и го поздравяват за триумфа, само че след това схващат, че внезапната загуба на килограми в действителност е била не от суетност, а поради здравословните проблеми на сина на  Васил Михайлов . Една от последните изявления на Александър е пропита с горест:  " През петия месец телефонът стопира да звъни... “.

Александър Михайлов  е имал диабет, съществени проблеми със сърцето, а съгласно негови близки е страдал и от злокачествено заболяване. На 1 август той се отбелязва в профила си от столична  болница  и написа, че е там на вливания.

Месец и половина преди да издъхне, Сашо изживя огромното благополучие да стане дядо. Неговият наследник Васил и снаха му Радостина го подариха с внучка Леа.

На погребението изигралият Капитан  петко челник   Васил Михайлов  изпрати сина си с  овации .



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР