Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски

...
Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски
Коментари Харесай

Наръчник за инфлуенсъри: Facebook vs. Instagram

Още по тематиката: Ядрото - обичаното място на младия пловдивски айляк В Италия "кифлите " не са на мода

Фейсбук е платформа, предопределена за работа през мрежата с други хора или за контактуване с другари. Той е за свързване с хора, които познаваме. Това излиза наяве и от логото - “Be connected “, до момента в който логото на Instagram гласи “Capture and Share the World’s Moments “.

Instagram е платформа за шерване на фотоси и къси видеа. Тук хората следват и прибавят освен познатите си, само че и непознати, според от ползите си - миймове, мода, изкуство, музика и така нататък

В последните години се следи по-голяма приложимост на Фейсбук от по-възрастно потомство, до момента в който по-младите употребяват повече Instagram. Ето няколко аргументи за това:
В днешно време съвсем всички разполагат със смарт телефон и го употребяват относително по-често от компютър. Тъй като дълги години Instagram беше единствено мобилно приложение, не е изненадващо, че е по-удобен за прилагане и е изработен за телефони, за разлика от Фейсбук.

Instagram има по-добра Discover секция. Тя е пригодена съгласно ползите на човек, по-лесно може да се открие забавно наличие с помощта на хаштаговете, които се поставят под постовете, с цел да улеснят достигането до тях.

Instagram е по-персонален и по-безопасен. Докато във Фейсбук всеки може да види друга информация за всекиго, в Instagram можем сами да направляваме кой вижда наличието на профила ни.

Instagram е и по-бърз и по-удобен за потребление. Споделянето на фотоси и видеа става доста по-бързо и по-лесно.

Instagram има вградена чат-функция, а с цел да използваш чата във Фейсбук, би трябвало да имаш свалена обособена стратегия - Messenger.

Не на последно място - не е доста прелестно непрекъснато да бъдеш stalk-ван от роднините си. Фейсбук се е препълнил с профили на майки и татковци, учители, даже баби и дядовци, всевъзможни лели, стринки и приятелки на Вашите, та по тази причина да си малко по-инкогнито в Instagram е по-предпочитано.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР