Още по темата: Взрив! Жестоко нападение над Калканджиева заради Мегз

...
Още по темата: Взрив! Жестоко нападение над Калканджиева заради Мегз
Коментари Харесай

Мегз: Мълчи, тъпа п.тко! Пиша този пост и рева

Още по тематиката: Взрив! Жестоко нахлуване над Калканджиева поради Мегз

Мегз изригна в Мрежата за абсурда с Жени Калканджиева във Facebook. Предаваме поста й без публицистична интервенция:

МЪЛЧИ ТЪПА П*ТКО (с У)
Пиша този пост и плача освен, тъй като това в действителност е грешката на моя живот, а тъй като ме боли до задушаване. От гърлото до корема всичко ме стяга и ми идва да умра. Срам ме е.
Като дребна имах вяра,че ще трансформира света,а в този момент съм в престъпните хроники-сключила съглашение за условна присъда.
Егото и невъздържаността са неприятни учители. И моята история може да ви бъде добър образец за това.Аз имах всичко и за малко не го изгубих, тъй като споделих на мъжа си: “Моля те направи нещо. Подписала съм от нелепост най-тъпия контракт на света и към този момент съм платила 200 хиляди за кола,която коства 100”. И мъжа ми направи. Ходи, приказва, опита се с положително. Оказа се, обаче,че с 200 платени остават още 100... И ние направихме най-голямата нелепост. Решихме да се САМОРАЗПРАВИМ. Разглобихме една кола и я обявихме за открадната. С цел да си вземем най-малко всички нови елементи, които бях купила преди няколко месеца и да я зарежем някъде и тя да се откри без тях.
Представяте ли си-дори не знам какво сме си мислили. Така ни се струваше, че е заслужено...
Пет часа след оповестяването колата беше открита. Бяхме платили 200, платихме още 200 за колата. Мъжа ми лежа 5 месеца в ареста. Даже няма да ви споделям какъв брой загубихме в персонален и финансов аспект. За малко не се разделихме и за малко не фалирахме.
Само в случай че знаех тогава. Щях да им подаря и частите,и шибаната кола,и още каквото желаят. Но тогава имаше едно огромно Его,което търсеше правдивост.
Хора, скърбя и платих най-тежката цена, с цел да науча уроците си. И повярвайте ми, желае се мн преглъщане,за да продължиш напред-особено когато си обществена персона и всеки те сочи с пръст. За да стартира да се виждам още веднъж като заслужен човек-аз трансформирах напълно живота си. Започнах да върша неща,които считам за значими за средата и обществото,в което пребивавам.
#АКТИВНОДОБРО дава втори късмет на ненужните движимости и подарява пари за живот на заболели хора.Но за мен то беше моя метод да се изцелявам и продължа. С него аз повярвах, че имам право на втори късмет за нов живот.И още веднъж започнах да бленувам, че мога да трансформира света.
Имате право да ме съдите.Аз съм си отговорна.Но това не прави идеята ми лицемерна. Всеки има правото да се поправи и продължи почтено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР