Още по темата: Убиха българин след финала на Шампионска лига

...
Още по темата: Убиха българин след финала на Шампионска лига
Коментари Харесай

Рецидивист с 40 присъди е обвиненият за убийството на...

Още по тематиката: Убиха българин след финала на Шампионска лига СНИМКА Убитият в UK българин умрял на рождения ден на сина си Потресаващи разкрития за убития в Англия българин

Рецидивист с 40 присъди зад тила си е арестуваният за убийството на българина в Англия Джеймс Гелинг. Той е упрекнат за това, че наръгва с нож 51-годишния българин Венцислав Маргинов. Той изпада в кома и по-късно издъхва в болничното заведение. Според английското обвиняване, Гелинг атакува в тил Маргинов, който се прибира с двамата си синове от локална механа. Тримата са гледали там финала на Шампионската лига.

Оказва се, че 31-годишният Гелин е разследван за 73 закононарушения, написа английската преса. Сред тях са обири, кражби, набези и владение на рисково куче. Влиза в пандиза през 2011 година за 12 седмици поради нахлуване над някогашната си другарка. Жителите на родния му град Саутпорт недоволстват против лекото наказване. Група депутати подлагат на критика съда за дребните присъди на серийни нарушители като него, предава дир.бг.

Миналата година Гелинг е хванат да се подиграва с полицията в обществените мрежи. Той разгласява поредност от фотоси с неприлични жестове, под които написа, че в действителност е " най-издирваният " в града.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР