Още по темата: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров

Още по темата: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров ...

Съюз за Пловдив залага на арх. Джугаланов в битката за....

Още по темата: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров в листата Лекар, архитект и оперен певец в гражданската квота

На интелигентни хора с висока експертиза залага "Съюз за Пловдив" в надпреварата за местния вот. Такива са шестима кандидати за районни кметове, които ще бъдат и в листата за общински съветници. "Моят апел към пловдивчани е да дадем път на подготвени, можещи и възпитани хора, които обичат  града си и  ще изпълнят местната власт със съдържание в нейния европейски смисъл - близо и в услуга на хората. Мога най-убедено и отговорно да заявя, че моят екип от районни кметове е най-добре подготвен“, каза Дани Каназирева.

 

Арх. Димитър Джугаланов (Централен)

 

Завършил е ЕГ “Иван Вазов” с  английски, руски и испански, а по-късно  и две магистратури - по архитектура, строителство, геодезия и опазване  на  културното  наследство.  Има  архитектурно студио. Автор е на повече от 20 проекта в старинна градска част. Участвал е и в проектантския екип  за реконструкцията на  пл. „Централен“. 

 

Инж. Гергана Стоянова (Тракия)

 

Общинската съветничка от "Съюз за Пловдив" има две магистратури  -  по специалност инженер-педагог в Технически университет ​- София  и информатика и информационни технологии в  ПУ „Паисий Хилендарски“. Целия си съзнателен живот е живяла в "Тракия", познава района като петте си пръста и си поставя за цел благоустрояване на всички микрорайони. 

 

Веселин Козарев (Северен)

 

Завършил ПГАСГ „Арх. Камен Петков" в  Пловдив,  а след това - магистратура по корпоративно управление  и бизнесадминистрация в  ПУ „Паисий Хилендарски“.  Има добър административен опит като заместник-кмет в район „Централен“. В програмата си за района е заложил като една от задачите спиране на  презастрояването.

 

Евелин Парасков (Южен)

 

Юристът е общински съветник от „Съюз за Пловдив“. Завършил е  ФЕГ „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и  магистратура по право.  Специализирал „Корпоративно управление и ценни книжа“ и „Патентно право“. Познава  всеки квадратен метър в района и има решения на проблемите с инфраструктурата и паркирането.

 

Красимира Тодорова (Западен)

 

Магистър със специалност инженер-агроном в Аграрен университет ​- Пловдив. Втората <210>  магистратура  е по счетоводство и контрол.  Сред приоритетите <210>  е запазването на  зеленината в  района, което възнамерява да постигне заедно с екипа на "Съюз за Пловдив".

 

Николай Киров (Източен)

 

Завършил е ВВУ  “Васил Левски“, магистър по право. Работил е като  инспектор в  „Столипиново“ и  началник-група  в  Териториална полиция IV - РПУ. Има опит от работата в „Източен“ като заместник-кмет.  Счита, че местната власт трябва да положи много повече усилия за налагането на ред, отговорност и справедливост в района. 

Източник: marica.bg