Още по темата: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров

...
Още по темата: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров
Коментари Харесай

Съюз за Пловдив залага на арх. Джугаланов в битката за...

Още по тематиката: Тежката артилерия на ГЕРБ следва Здравко Димитров в листата Лекар, проектант и оперен артист в гражданската квота

На интелигентни хора с висока експертиза залага " Съюз за Пловдив " в конкуренцията за локалния избор. Такива са шестима претенденти за районни кметове, които ще бъдат и в листата за общински съветници. " Моят зов към пловдивчани е да дадем път на готови, можещи и възпитани хора, които обичат града си и ще изпълнят локалната власт със наличие в нейния европейски смисъл - близо и в услуга на хората. Мога най-убедено и отговорно да заявя, че моят екип от районни кметове е най-добре квалифициран “, сподели Дани Каназирева.

Арх. Димитър Джугаланов (Централен)

Завършил е ЕГ “Иван Вазов” с британски, съветски и испански, а по-късно и две магистратури - по архитектура, строителство, геодезия и запазване на културното завещание. Има архитектурно студио. Автор е на повече от 20 плана в старинна градска част. Участвал е и в проектантския екип за реконструкцията на пл. „ Централен “.

Инж. Гергана Стоянова (Тракия)

Общинската съветничка от " Съюз за Пловдив " има две магистратури - по компетентност инженер-педагог в Технически университет ​- София и информатика и осведомителни технологии в ПУ „ Паисий Хилендарски “. Целия си умишлен живот е живяла в " Тракия ", познава региона като петте си пръста и си слага за цел благоустрояване на всички микрорайони.

Веселин Козарев (Северен)

Завършил ПГАСГ „ Арх. Камен Петков " в Пловдив, а по-късно - магистратура по корпоративно ръководство и бизнесадминистрация в ПУ „ Паисий Хилендарски “. Има добър административен опит като заместник-кмет в регион „ Централен “. В програмата си за региона е заложил като една от дилемите прекъсване на презастрояването.

Евелин Парасков (Южен)

Юристът е общински консултант от „ Съюз за Пловдив “. Завършил е ФЕГ „ Антоан дьо Сент-Екзюпери “ и магистратура по право. Специализирал „ Корпоративно ръководство и скъпи бумаги “ и „ Патентно право “. Познава всеки квадратен метър в региона и има решения на проблемите с инфраструктурата и паркирането.

Красимира Тодорова (Западен)

Магистър със компетентност инженер-агроном в Аграрен университет ​- Пловдив. Втората <210> магистратура е по счетоводство и надзор. Сред целите <210> е запазването на зеленината в региона, което има намерение да реализира дружно с екипа на " Съюз за Пловдив ".

Николай Киров (Източен)

Завършил е ВВУ “Васил Левски “, магистър по право. Работил е като контрольор в „ Столипиново “ и началник-група в Териториална полиция IV - РПУ. Има опит от работата в „ Източен “ като заместник-кмет. Счита, че локалната власт би трябвало да постави доста повече старания за налагането на ред, отговорност и правдивост в региона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР