Още по темата: Тежка катастрофа затвори бул. "Руски", има загинал

...
Още по темата: Тежка катастрофа затвори бул. "Руски", има загинал
Коментари Харесай

Пловдив потъна в скръб, известен музикант е загиналият на...

Още по тематиката: Тежка злополука затвори бул. "Руски ", има умрял Ситроен блъснал пешеходеца на бул. "Руски " СНИМКИ

 Пловдив потъна в тъга, отиде си млад и прочут барабанист

Днес сутринта от полицията в града под тепетата оповестиха, че нощес на булевардите „ Руски “ и „ 6-ти септември “ е бил блъснат и е умрял млад мъж.

Нелепата покруса потресе Пловдив, а приятелите на починалия не стопират да пишат в профила му във Facebook. Репортер на " ШОУ " научи и самоличността на умрялото момче. Оказа се прочут музикант от града.

Става въпрос за барабаниста от пловдивската група " НеЩо ЦвЕтНо " Велко Илиев. Приятелите и родните му са неутешими и не могат да повярват, че към този момент го няма от този свят.



„ Велко,винаги ще си в нашите сърца!!! “, „ Бог да те елементарни, Велко! Още една добра душа отлетя от нас. Какво се случва, Хора? WTF, бе майна??? Нелепо и тъжно! ", са единствено част от коменатрите в профила на музиканта.

Снощи автомобил „ Ситроен “ минал на червен сигнал на светофара и блъснал 34-годишвият барабанист, който умрял на място. Вероятно водачът е карал бързо и не е видял жертвата си. С полицейска заповед за едно денонощие е арестуван 52-годишният лидер на колата. Отрицателни са пробите му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.



По случая е формирано досъдебно произвеждане във Второ районно управление (на МВР). Действията по изясняване на аргументите и събитията към злополуката не престават под наблюдаване на Окръжната прокуратура. Познатите на барабаниста не стопират да страдат. " Всички разпореждаха огромни очаквания на него. Той обожаваше музиката, обичаше живота. Вместо в този момент да вървъ към бъдещето, да сътвори семейство, да гради кариера, ние го изпращаме вечно в черната земя ", споделят те и не крият тъгата и сълзите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР