Още по темата: Световното по таекуондо се открива днес в

...
Още по темата: Световното по таекуондо се открива днес в
Коментари Харесай

Здравко Димитров откри Световното първенство по...

Още по тематиката: Световното по таекуондо се открива през днешния ден в Пловдив

Областният шеф Здравко Димитров откри двадесет и първото Световното състезание по таекуон-до ITF в зала „ Колодрума “. В Пловдив е и президентът на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ри Йон Сон. В публична гала участваха над 1500 участници от 84 страни, които ще се състезават във всички възрастови групи – юноши, девойки, мъже, дами и ветерани.

Преди формалното разкриване за положителното въодушевление на присъстващите се погрижи Биг Бенд „ Пловдив “.



Биг Бенд „ Пловдив “ в деяние

Състезанията ще се организират на седем кръга, осведоми вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Спортистите ще мерят сили в дисциплините – спаринг, форма, специфична техника, самоотбрана, като за първи път ще е включено пауър таекуон-до.



Здравко Димитров бе посрещнат от вицепрезидента на Българската федерация Костадин Димитров

В българския тим, който ще показа страната ни, са включени 68 състезатели, 14 от които са от пловдивския Армейски състезателен таекуон-до клуб " Тракия ". От началото на седмицата националите ни упражняват интензивно в града под тепетата под управлението на треньора Тодор Козлодеров.

Състезанията стартират на следващия ден, като входът за посетителите е безвъзмезден.







Шефката на Общинския съвет Савина Петкова също е на откриването, в компанията на някогашния ръководител на Народното събрание Димитър Главчев и Слави Бинев.







Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР