Още по темата: Стана ясно чии са разчленените тела, открити

...
Още по темата: Стана ясно чии са разчленените тела, открити
Коментари Харесай

Нови подробности около касапина от Негован

Още по тематиката: Стана ясно чии са разчленените тела, открити край Негован Намериха още човешки остатъци край Негован
Брадва и нож най-вероятно са били употребявани за разчленяването на двата натрупа, открити в бидони в езерото край Негован, оповестява " Телеграф ".

При единия причинителят е работил извънредно точно, до момента в който при втория евентуално времето го е притискало и е бързал. Това сочат първичните данни от огледа на криминалистите.

Частите от телата бяха прибрани от специалисти в хартиени пликове и откарани за аутопсия в неделя. Припомняме, че през вчерашния ден към 20:00 часа бяха открити нови материални доказателства.

Трима специалисти на Столична дирекция на вътрешните работи в особено облекло обхождаха местността и фотографираха откритите остатъци. И по двата черепа има входно-изходни рани. Мъжът и дамата са убити с един изстрел, създаден евентуално от револвер.

Трябват още разбори, с цел да се дефинира калибърът на оръжието. По първични данни жертвите са простреляни под ъгъл. Мъжът е без зъби и му е била сложена протеза, което навежда ма извода, че може да е над 60 години. Няма различен белег с изключение на зъбния статус.

На мястото е намерено женско долни дрехи. Жената е била облечена на оскъдно с рокля, каквито се носят в селата.

Засега една от версиите е, че жертвите са убити от собствен непосредствен или родственик, който не ги е оповестил за търсене.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР