Още по темата: СНИМКА 18+ на стрелеца от Охайо, убил

...
Още по темата: СНИМКА 18+ на стрелеца от Охайо, убил
Коментари Харесай

Масовият убиец в Охайо имал списъци с хора за убиване

Още по тематиката: СНИМКА 18+ на стрелеца от Охайо, умъртвил девет души ВИДЕО Килърът от Охайо с голяма пушка, бронежилетка и пълнители Ето по какъв начин е починал звярът от Охайо

Съученици на причинителя на всеобщото ликвидиране в щата Охайо - Конър Бетс, оповестиха, че той е бил краткотрайно отхвърлен от учебно заведение, тъй като съставил два листата - с хора, които желал да убие и с девойки, които желал да нападне полово, съобщи Асошиейтед прес.

Двама някогашни съученици оповестиха тази информация, откакто полицията съобщи, че нищо в биографията на 24-годишния Бетс не би попречило да купи пушката диаметър 223, с която стрелял пред препълнен бар, по-малко от минута преди да бъде убит от патрулиращи в региона служители на реда.

Бетс бил краткотрайно отхвърлен от гимназията Белбрук, откакто в учебна тоалетна бил открит лист с лица, които желал да ликвидира. Преди това той бил краткотрайно отхвърлен, тъй като направил лист със съученички, които желал да изнасили.

Представители на гимназията отхвърлиха да потвърдят информацията.

Бетс не е привличал вниманието на полицията, откакто навършил пълноправие.

Както към този момент стана ясно обаче, една от жертвите му е личната му сестра. Тя е била едвам на 22 години и е най-младата от убитите общо 9 души.

Междувременно претендентите за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати следващата година се пробваха да обвинят президента Доналд Тръмп и употребяваните от него изрази за набези като осъществените в Тексас и Охайо в петък. Те го приканиха да спре с омразата и обявиха, че да се изправи против тероризма на белите националисти би било мъчно за държавен глава, " който оказа помощ за подклаждането на доста от тези усеща в тази страна.

Самият Тръмп обаче съобщи: " Омразата няма място в нашата страна и ние ще се погрижим за това ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР