Още по темата: Шок в поп-фолка! Тази СНИМКА взриви мрежата

...
Още по темата: Шок в поп-фолка! Тази СНИМКА взриви мрежата
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка! Кали разтърси мрежата с тези думи

Още по тематиката: Шок в поп-фолка! Тази СНИМКА взриви мрежата Шок в поп-фолка: Галена нагорещи мрежата СНИМКА

Мистичен ангел-хранител пази фолк певицата Кали. За това призна самата изпълнителка в навечерието на 44-ия си рожден ден. Галина, както е същинското име на Кали, е безапелационна, че към нея витае тайнствена мощ, която я защищава от лошотии и проблеми.

Фолк певицата нееднократно е признавала, че има вяра в свръхествените сили и не се съмнява, че подобен ангел постоянно я наобикаля, с цел да я наглежда какви ги прави. Понякога се хващал за главата от осъществяванията й, само че постоянно я подкрепял.

Въпреки компликациите през последната година – раздялата с бащата на третото си дете и непрекъснатите спекулации, че има нов мъж и даже може би е бременна, Кали не губи вяра в своя тайнствен покровител. За пръв път от години певицата реши да отпразнува рождения си ден в стеснен фамилен кръг, вместо да подвигна бурни купони, както правеше през последното десетилетие.

Щурата глава на родната чалга е известна с празненство настроението си и до момента споделяше празника си със стотици почитатели. Но не и този път, когато към масата събра единствено близки хора. Дали там е бил и мистериозният й нов мъж, няма безапелационна информация. А и Кали не желае да разяснява, написа „ България Днес “.

„ Благодаря на всички, които се сетиха за мен – било с положително, било с неприятно, било да се позабавляват, било да се присмеят… Важното е, че сте се сетили! Получих позвънявания от най-близките си, които ме трогнаха до сълзи. Вълшебно е да знаеш, че означаваш толкоз доста за някого! БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПРИЯТЕЛИ И аз Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОБИЧАМ “, съобщи трогателно изпълнителката.

„ Не споделям фотоси от празника си, тъй като моето благополучие е споделено в тишина и не ми е нужно да получавам утвърждението на публиката, с цел да се усещам същински споделена и щастлива! Пожелавам ви да имате всичко, което имам и аз… Да бъдете сбъднати, както съм аз, да усещате обич и добрина по този начин, както ги чувствам аз, с цел да ви е хубаво толкоз, колкото и на мен! “, сподели още 44-годишната певица, която наподобява двойно по-млада. Изпълнителката показа още, че работи по нови планове, които са доста разнообразни от тези, които е осъществила до момента. Да е жива и здрава!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР