Още по темата: Шок в NOVA! Участник от "Игри на

...
Още по темата: Шок в NOVA! Участник от "Игри на
Коментари Харесай

Шок в На Кафе: Гери Малкоданска шокира всички СНИМКИ

Още по тематиката: Шок в NOVA! Участник от "Игри на волята " задоволявал всички дами

Синоптичката Гернана Малкоданска е измежду най-лъчерзаните лица от екрана. Красивата плевенчанка прави усещане на извънредно земен човек, който е съумял да се опази от покварата около известността.


Красивото лице на Нова телевизия постоянно е била открита, самокритична и от време на време иронична към себе си. Тя не се тормози да отбелязва своите неточности, гафове и така нататък В предаването на " На кафе " с огромен позор призна за гаф от началото на кариерата й като синоптичка, за който нейни колежки биха създали и невъзможното да остане прикрит за медийното пространство.

За никого не е загадка, че Гергана е приключила бакалавърска степен по публицистика и магистратура " Продуценство ". Работи като кореспондент в начин на живот предаване, когато получава предложение да стане едно от красивите лица на прогнозата за времето.



" Моето обучение няма нищо общо с облаците, температурите и така нататък Трябваше да съм оптимално готова и с управлението се разбрахме да изкарам специфичен курс по метеорология. Толкова бях разчувствана, че по най-бързия метод извадих телефона и започнах да диря такива курсове ", показа красивата къдрокоса Малкоданска.



Гери се обадила на първия номер, който се появил в търсачката. С нейния въодушевен глас на един мирис споделила коя е и защо се обажда. От другата страна на телефонната линия се чуло единствено едно " Моля?! ", а Гери повторила всичко. " Дамата с доста сериозен глас ми сподели: " Това е инстутутът по метрология ". В последна сметка се оказа, че от толкоз възторг не съм дочела какво съм написала и съм звъннала, вместо в института по метеорология, в този по метрология. За малко да изкарам и още едно обучение ", смее се към днешна дата Малкоданска.

В края на седмицата Гери и обичаният й Алекс Ковачев отпътуват за Лондон. Там ще посетят доста изискани награди за дизайн. Самият Алекс има номинация за " Дизайнер на десетилетието " и като нищо да завоюва едно огромно отличие за България. Неговите планове се славят из цвят свят, а доволните клиенти са хиляди, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР