Още по темата: С фалстарт започнал първият снимачен ден в

...
Още по темата: С фалстарт започнал първият снимачен ден в
Коментари Харесай

Катето Евро забави снимките на филма Завръщане

Още по тематиката:

С провал почнал първият снимачен ден в Пловдив на новата лента " Завръщане ", разкриха пред „ Марица “ от екипа на режисьора Ники Илиев. Обаждане по телефона от София на Катето Евро " Сашко, мама, къде си? " провалило началото на фотосите преди месец. Оказало се, че Александър Кадиев има зрелище, за което не запомнил, и се наложило незабавно да отпътува за столицата. Впоследствие той се реванширал пред сътрудниците с безспирните си смехории и радостни моменти. „ Той е изобилен източник на комични обстановки “, споделя за него Бойко Кръстанов. На Гребната база пред очите на над 500 статисти Сашо си събул панталона и по долни дрехи индиферентно изтичал до гримьорната и назад, тъй като не запомнил да се преоблече за идната сцена.

На артиста Орлин Павлов пък му се случило нещо необикновено по време на фотоси на Античния спектакъл. Възрастна госпожа питала къде може да откри " един специфичен човек ", на който би трябвало да съобщи нещо доста значимо. На въпроса по какъв начин се споделя индивидът, тя дала отговор " Орлин Орлинов Павлов ". Тогава той свалил слънчевите си очила и, разпознавайки го, 93-годишната баба Пенка се разплакала. Оказало се, че нейният брачен партньор и дядото на Орлин, който бил боен авиатор, са служили дружно и били огромни другари. И тя къта като скъпа фамилна светиня вестник от 1944 година с разкази и фотоси за техните подвизи. След гибелта на брачна половинка си дамата решила, че някой ден ще откри артиста и ще му даде тази скъпа историческа находка. „ Четохме у дома и плакахме всички “, спомня си артистът.

Продуцентът на кино лентата Башар Рахал споделя, че до този миг не познавал персонално нито един пловдивчанин, само че около фотосите в града това се е трансформирало и е очарован от дружелюбието на филибелии. С усмивка споделя по какъв начин хората го спирали, с цел да се снимат или просто да му се порадват, наричайки го " Господин Башаров, Бахаров, Рашал ", само че той към този момент е привикнал и просто се забавлява. " Хората тук са много по-различни от софиянци, по-топли, супер услужливи и доста благоразположени, оферират ни помощ, пространства за преобличане, храна и питиета ", регистрира той. Покрай приятните прекарвания продуцентът даже обмисля да промени заглавието на кино лентата от " Завръщане " на " pLOVEdiv ". Алюзията с Пловдив - Европейска столица на културата не е инцидентна, защото Фондация " Пловдив 2019 " дала съществено рамо на продукцията.

Тази седмица фотосите на кино лентата не престават, като локациите са " Капана ", Старият град, Гребната база, гарата и други До момента над 700 статисти от града са взели присъединяване, а хиляди пловдивчани и туристи непрекъснато стават очевидци на снимачния развой. По проект в края на лятото екипът ще се завърне още веднъж със страхотна изненада. Именно тогава ще бъде снимана заключителната част на кино лентата с величествен плаващ концерт на Орлин Павлов. Той загатна, че в Гребния канал ще бъде издигната единствена по рода си сцена от плаващи понтони, а останалото ще забележим на 28 август. „ Такова нещо не е правено до момента, вълнува се актьорът. Идеята за първия плаващ концерт пристигна от Ина Димитрова, моя другарка, която е механически водолаз инструктор и е работила по построяването на плаващите кейове на Кристо Явашев ", споделя Орлин и още занапред кани пловдивчани и гостите на града да се насладят на това необикновено шоу, като входът ще е свободен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР