Още по темата: Разкритие: Мира Добрева и Жоро Торнев се

...
Още по темата: Разкритие: Мира Добрева и Жоро Торнев се
Коментари Харесай

Бомба: Мира Добрева скочи на Азис и Рут Колева СНИМКИ

Още по тематиката: Разкритие: Мира Добрева и Жоро Торнев се развеждат?!

Мира Добрева рядко си разрешава по хард мнения, изключително пък за други родни известни персони, този път обаче, явно прави изключение. Тв водещата захапа с умопомрачителен откъс новия шлагер на Азис, както и колежката му от видеото.

Песента на Азис, която съумя по този начин да разлюти журналистката, е „ Циганче ”, а в клипа й Краля на поп фолка у нас се целува буйно с Рут Колева.



„ Позволете ни, драги Азис, и драга Рут, да кажем: парчето „ Циганче ”, в случай че се абстрахираме от глазурата на толерантността, е тъпичко, криво-ляво, неслушаемо и дразнещо.

В него няма нищо забавно, нищо вълнуващо. Направено е, с цел да инфлуансира обществени мрежи и youtube - по този начин, както се прави всичко в последно време ”, причисли се към това мнение Мира Добрева, като го цитира на стената в персоналния си фейсбук профил.



И макар че не е добавила думи от свое име, тв водещата дава да се разбере, че е изцяло съгласна с изявлението, оповестено в уеб страницата Sofia Live. Там се споделя още:

„ Рут Колева взе участие в новото парче на Азис „ Циганче ”: най-вече с това, че двамата се целуват.



Разбира се, в такива моменти e към този момент норма да се приветства ставащото. Размахано е бялото знаме сред естествена музика и чалга, заравят се томахавки, царува комбинативен демократичен дух, всички би трябвало да се прегръщат заедно.

Ние би трябвало да прегърнем другите, маргиналите, невероятните, да се целунем с тях, да ги разберем, приемем. Но драга Рут и още по-драги Азис: Ние Нямаме Никакъв Проблем с Това. Разберете: Нямаме Никакъв Проблем.



Имаме проблем с друго. Че толерантността е едно и тя би трябвало да натрупа активи, тъй като е значима и обективна. Но музиката ви е шит и парчето на Азис е жалко, като съвсем всички други. Вече е невероятно просто да приказваш за музика, за музикална стойност, за музикално засищане, за музикален усет.

Едно време да харесваш Азис беше белег за дребнавост.

Сега да не харесваш Азис е белег на дребнавост.

Едно време като кажеш, че това е тъпа чалга, значеше, че си интелектуалец.

Сега в случай че кажеш, че е тъпа чалга, значи си пишман интелектуалец.

Едно време дребното останали територии на хубавата музика трябваше да се бранят със зъби и нокти.

Сега би трябвало лайняните територии да се пришиват към островчетата на усета.

Едно време всички мразихме чалгата с съображение.

Сега да мразиш чалгата е съображение да те разгласят за злобар.

…И не, не сме злобари.

Просто сме от старата школа хора, които като видят нещо, че е хубаво, споделят, че е хубаво, и като видят, че нещо не е, споделят, че не е. Нищо персонално ”.



Очаквано или не, само че под статуса си Мира Добрева събра за нула време десетки мнения на взаимност с цитираното, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР