Още по темата: Разкъсан! 5 домашни кучета убиха мъж Собственикът

...
Още по темата: Разкъсан! 5 домашни кучета убиха мъж Собственикът
Коментари Харесай

Решават съдбата на собственика на кучетата убийци

Още по тематиката: Разкъсан! 5 домашни кучета убиха мъж Собственикът на кучетата-убийци със скандални първи думи Съседка: Кучетата-убийци са нападнали от апетит

Днес се чака да стане ясно ще остане ли в ареста притежателят на петте кучета, нахапали до гибел 39-годишен мъж край село Владо Тричков, съобщи Българска национална телевизия.

Йордан Карагьозов беше арестуван за 72 часа в петък откакто се разбра, че неговите кучета от порода кане корсо са нападнали и умъртвили живеещ наоколо мъж.

Прокуратурата повдигна на притежателя на животните обвинявания по допустимо най-лекия член от Наказателния кодекс - за това, че не е полагал грижи за тях и ги отглеждал без контрол.

Според държавното обвиняване няма данни за преднамерено ликвидиране. Местните обаче настояват, че три пъти са подавали тъжби до институциите по отношение на нападателните кучета.

Една от тях е стигнала до прокуратурата и притежателят бил длъжен да не позволява кучетата да излизат от двора му. Въпреки това Карагьозов не е взел нужните ограничения, а от Община Своге не са го глобили.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР