Още по темата: Проговори работодателят на хакера, обвинен, че е

...
Още по темата: Проговори работодателят на хакера, обвинен, че е
Коментари Харесай

Пловдивският хакер, ударил НАП: Полуграмотни сме защото...

Още по тематиката: Проговори работодателят на хакера, упрекнат, че е блъснал Национална агенция за приходите Пуснаха хакера Кристиян от ареста
„ Българското обучение. Където децата ви пеят законите на Мендел за дихибридното кръстосване и чертаят таблици, с които да ревизират с какви по форма зърна ще е 5-то потомство грах (не се бъзикам, проверете), само че нямат концепция какво да вършат, в случай че се задавите, припаднете или си „ глътнете “ езика ". Така стартира мнението на арестувания за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите айти гуру Кристиян Бойков отпреди години за просветителната система у нас.

Според Криссс, какъвто е псевдонимът на 20-годишния талант, у нас, вместо да се учи Java, която е основа за всички програмисти по света, се зубри суперпростата стратегия " PowerPoint " на " Майкрософт " в час по осведомителни технологии.

" Където в час по история комунизмът и всичките му зверства в България са наранени 40 минути в 11-и клас и за едно апропо в 7-и клас. Където в час по география и стопанска система ги напъват да зубрят в кое село край Видин се добива гипс, а в това време не им се изяснява какво съставлява пазарната стопанска система и за какво светът се развива по-добре в изискванията й ", разяснява още непълнолетен хакерът.

Бойков е бил сърдит и за това, че в гимназията е учил само литература, само че не и граматика. А по химия, вместо да се учи бариев сулфат и неговия цвят наслойка, не се изясняват заплахите от домашното варене на ракия.

" Години наред минават в тъпкане на безполезни простотии, които в пъти надминават равнището за една естествена обща просвета, за сметка на обикновени на практика знания, нужни за един зрял човек.

И по този начин ще е, до момента в който образователните стратегии се пишат от теоретици, които от предния вход на университета са го заобиколили и са влезнали през задния като преподаватели, без да работят един час специалността си. Комбинираме това с липса на всякаква педагогическа интервенция, тъй като въпросните създатели на гимназиални учебници в живота си са работили единствено с възрастова група 18+, и порнографията става безспорна ", безпощадно разяснява още хакерът.

" После се чудим за какво като зрелостници излизаме полуграмотни и полуолигофрени, които не знаят какво е „ мажоритарен “, а го гуугъл-ват. Всичко потегля от тези 12 години, в които ние чертаем таблицата с граха, мечтаем да си купим наслойка от бариев сулфат (защото е БЯЛА, пичове) и сме горди от знанията си, че в Кошава има гипс ", приключва мнението си през днешния ден 20-годишният юноша, упрекнат в офанзива против системите за сигурност на Национална агенция за приходите, обучавал киберченгета на ГДБОП и намерил грешките на куп ведомства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР