Още по темата: Проф. д-р Джамбазов: Най-ценният актив на болницата

...
Още по темата: Проф. д-р Джамбазов: Най-ценният актив на болницата
Коментари Харесай

Проф. Карен Джамбазов със силни думи за изборите в...

Още по тематиката: Проф. доктор Джамбазов: Най-ценният актив на болничното заведение са хората Проф. доктор Карен Джамбазов: Най-ценният актив на болничното заведение са хората Балотаж в МУ! Мурджева против Джамбазов Мурджева надделя Джамбазов с 1 глас за МУ

Проф. Карен Джамбазов насочи прочувствено послание към сътрудниците си и студентите на старта на образователната година в Медицинския университет-Пловдив. В него той се върна и към изборите за ректор на МУ, които загуби с 1 глас от проф. Марияна Мурджева.

Ето и цялостния текст на обръщението на професора:

Уважаеми сътрудници!

Уважаеми студенти!

Уважаеми другари на Медицински университет Пловдив!

Преминаха дълго чаканите, изпълнени с очаквания и напрежение избори в Медицински Университет Пловдив. Имаме нов Ректор, Академичен съвет и Председател на общото заседание на Университета. Да ги поздравим и да им пожелаем ползотворна работа в нелеката задача да водят нашата 75-годишна Алма матер към лидерска позиция в страната и на интернационалната сцена!

Искам да поздравя и останалите претенденти, които се осмелиха да заявят желанието си за смяна и почтено показаха визията си за идващите 4 години!

Изразявам уважението си към всички участници в събранието за тяхната ангажираност с живота и бъдещето на университета; за изразената им воля, която ни оказва помощ да си създадем нужните заключения и поучения, и да имаме вяра, че най-хубавото следва.

Най-вече приветствам всички вас - тези 140 души, които с гласовете си се обявихте за новото, за прозрачността на ръководството, за мъдростта и принципността в решенията, за равните благоприятни условия пред всички младежи да се развиват академично, за професионално и на практика насочено образование!

Един глас и една невалидна бюлетина резервираха статуквото, само че вярата, че е нужна смяна няма по какъв начин да бъде победена. Показахме, че силата на прогресивно мислещите хора в Медицински Университет е задоволително огромна и ръководството му би трябвало да се преценява с действителностите и актуалните правила.

Благодаря ви от сърце за това, че не се поддадохте на инерцията и страховете, които ви внушаваха, това е същинският академизъм.

Бъдете горди със себе си по този начин, както аз се гордея с вас.

Пожелавам ви здраве и бъдете уверени, че вие сте бъдещето!

С голяма благодарност и почитание,

Проф. доктор Карен Джамбазов, дм
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР