Още по темата: Преди няколко години мой приятел ме застреля

...
Още по темата: Преди няколко години мой приятел ме застреля
Коментари Харесай

За бетона и незапомнената суша в Ботев

Още по тематиката:

Преди няколко години мой другар ме простреля с едно просветление: " В нашето село тази година беше такава суша, че кравите започнаха да дават мляко на прахуляк ".

Горе-долу сходно е и ситуацията в Ботев. Като спече една суша това лято, та чак да 12-то място. Лошото е, че дъждовни облаци не се виждат.

Знаете, че когато в Ботев играта на мъжете зацикли се рестартира рефренът с " Колежа ". Надяваме се, че във вторник контракт с " Главболгарстрой " ще бъде подписан, а незабавно по-късно ще стартира рестартът. Това в действителност е най-важното за бъдещето на жълто-черния тим.

А сегашното не е доста розово, по никакъв начин дори. Опитват се да ни обяснят, че бюджетът на Ботев се бил вдигнал с 40 % след финала за Купа на България. Едва ли има рационално пояснение за привличането на двамата холандци.

Разбираемо е Желко Петрович да си докара свои момчета, само че не се прави по този начин. Взимат се двама недоказани играчи и в този момент се мисли кой да бъде изпъден. И като се почна едно вайкане по какъв начин Перейра и Кардосо получавали високи заплати.

А шефовете не знаеха ли за бюджета преди привличането на холандците. Честно казано двамата (единият въобще го няма на хоризонта още) не способстват с нещо Ботев да е по-различен тим от пролетта.

Казват, че няма пари (б.а допускам непотребни пари). Не имам вяра да няма, откакто в Ботев заплащат трети месец заплата на човек, който сякаш трябваше да бъде уволнен още след 29 май.

А къде отиват спестените пари от новаторската концепция на жълто-черните седмицата в пансиона на школата да е два дни по-къса. Да, два дни през седмицата няма готвач и децата в пансиона се оправят кой както може. Казват, че след сушата идва плодородния дъжд. В Ботев го чакат тъкмо от израстването на юношите им. Обаче с малко апетит и доста лозунги не става, най-малко не вършат по този начин в Аякс, Барселона, Ман Юн и другите положителни школи за футболисти.

Друже Желко, тимът ти играе една концепция по-слабо от оня Ботев, който ти гледа на касетите преди да поемеш работата в Коматево. Това да си го знаеш, просто за сведение.

Отдавна не бях срещал бетонджийската бригада на мач на Ботев. Поне не от тази част на терена, в която са играчите с жълто-черни фланелки. Мой сътрудник означи, че бетонът е доста необходим, само че на бул. " Източен " 10. Обаче той взе, че цъфна на стадиона под Аязмото против Берое.

Червеният картон и дузпата ни пречупиха сподели Желко Петрович след загубата с 2:0 от Берое. Като опрощение минава, само че не и този път.

За цялото първо полувреме Ботев има единствено един удар по посока на вратата на Перниш (на Неделев). Беше такава лутаница по терена, че цяло знамение е по какъв начин някой от играчите не се изгуби из треволяка.

Този вид на Ботев, Желко, е доста, но доста противен и недопустим. Ако имаш разновидности, променяй нещата.Незапомнена суша в и

И да вметна - на 24-ти август против Витоша в 18.00 часа ще е 31 градуса по Целзий. Еднакво топло и за двата тима. Хубаво е да измислиш друго опрощение, само че някакво такова, на терена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР