Още по темата: Полиглотката Симона ще учи в залите на

...
Още по темата: Полиглотката Симона ще учи в залите на
Коментари Харесай

Амест Глнджян от Сценични кадри поема по пътя на Коко Шанел

Още по тематиката: Полиглотката Симона ще учи в залите на Хари Потър Красавицата Дебора ще става лекарка Вестник "Марица " награди най-чаровните абитуриентки

Дългокосата красавица Амест Глнджян от гимназията по Сценични фрагменти и екранни изкуства ще продължи образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство.

Брюнетката отваря ателие за бутикови облекла с нейната марка, а фантазията й е някои ден да реализира триумфа на Коко Шанел.

Като човек на изкуството Амест обожава да скицира модели за облеклата си, а през свободното си време даже се занимава с ноктопластика и рисуването на красиви орнаменти върху маникюра на околните си приятелки.

Амест постоянно върви на спектакъл, а обичаните й книги са тези, свързани с модата и с биографиите на най-успелите дизайнери в света. Сърцето на хубавицата може да грабне единствено занимателен и сантиментален мъж, който я изслушва и поддържа фантазиите й.

През лятото Амест релаксира със фамилията си в Доспат след приемането на професионална подготовка за дизайнер.

Любимото място на хубавицата в Пловдив е кварталът на изкуствата - Капана. Амест залягала съществено над учебниците, по тази причина е със забележителни резултати на матурите.

Любимият предмет в гимназията на хубавицата бил Сценичен костюм, откъдето се е запалила по модата.

В кой международно приет университет ще учи Симона, която приказва 4 езика - четете по-късно!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР