Още по темата: Пловдивчанинът Ангел Кодинов втори на Световното Българите

...
Още по темата: Пловдивчанинът Ангел Кодинов втори на Световното Българите
Коментари Харесай

Българите ще карат на репешажи на СП по гребане

Още по тематиката: Пловдивчанинът Ангел Кодинов втори на Световното

Българите Десислава Ангелова и Кристиан Василев ще карат на репешажи в своите дисциплини на Световното състезание по гребане, което се организира в Австрия.

На мъже скул във втора серия Кристиан Василев приключи на 3-о място с време 07:15.150 минути. Той започва с четвърта реакция, само че по-късно се придвижи на 3-о място и съумя да удържи тази позиция. Най-бърз в серията се оказа Стеф Брунинк (Холандия) с време 07:02.430 минути.

Първите двама състезатели от всяка серия се класират на полуфинал. Третите отиват на репешаж, където от осем трети в потоците си би трябвало да бъдат излъчени още двама с цел да попълнят 18-те в трите полуфинални серии.

В същата дисциплинираност при дамите Десислава Ангелова приключи на 3-о място в осма серия и още веднъж подсигурява присъединяване в репешажите. Нейното време е 08:22.180 минути, а победителка в потока е Санита Пъспюр (Република Ирландия) с 07:44.410 минути. Десислава ще би трябвало да се бори с още 7 гребкини, заели третото място, да са си подсигурява присъединяване на полуфиналите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР