Още по темата Петък - ден на Цацаров Защо точно

...
Още по темата Петък - ден на Цацаров Защо точно
Коментари Харесай

Следващият в списъка

Още по тематиката
Петък - ден на Цацаров

Защо тъкмо през днешния ден против " Капитал " се задейства пропагандата на Пеевски, Цацаров и Борисов
26 окт 2018
Финалната офанзива против Лозан Панов

Тенденциозна данъчна инспекция против ръководителя на Върховен касационен съд може да стане причина за следствие против него
26 окт 2018 Най-сигурният метод да не влезеш в пандиза е да не извършваш закононарушения. Най-сигурният метод да нямаш проблеми с прокуратурата, данъчните и най-новата репресивна конструкция - антикорупционната комисия (КПКОНПИ), е да не се изправяш против тези, които ги управляват. Разбирай - Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Делян Пеевски. Това демонстрира и последната офанзива - против ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

След като при започване на годината инспекция на данъчните за приходите и разноските му за последните пет години не открива нищо неправилно, тази пролет против него стартира цялостна данъчна проверка - за същия интервал и по така наречен необикновен ред.

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус В средата на септември проверката приключва с констатации за укриване на доходи от възнаграждения и наеми и за придобиване на парцел на цена, която била шест пъти по-ниска от " вярната ". Подобни изказвания от надзорен орган за върховен магистрат в действителност звучат ужасно. Още повече че става дума за ръководител на Върховния касационен съд. Тези заключения обаче не са плод на обстоятелствата или действително осъществени от Панов нарушавания, а на тенденциозния метод на данъчните.

Детайлите на инспекцията демонстрират, че надали има български жител, който би излязъл чист, в случай че е попаднал на мушката на упоменатата политико-съдебна тричленка. Стандартът, натрапен от Национална агенция за приходите по проблема, няма общо и с житейската логичност, само че прави работа за същинската цел. Тя прозира отвред - Панов да стане обект на инспекция от антикорупционната комисия и/или прокуратурата, което ще даде съображение за процедура по отстраняването му от поста.

Освен разпра с инакомислещия ръководител на Върховен касационен съд финалната офанзива против него има и по-опасна за правосъдната власт цел - да подейства като предизвестие на всеки, който би си помислил да се държи като него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР