Още по темата: Първи СНИМКИ от адската трагедия с детето,

...
Още по темата: Първи СНИМКИ от адската трагедия с детето,
Коментари Харесай

Психиатър за убиеца от Габрово: Хвърлил е детето като...

Още по тематиката: Първи СНИМКИ от адската покруса с детето, хвърлено от мост Потресаващо! Ето кой е килърът, хвърлил дете от мост Дидо, хвърлил от мост детето си, търсил майката по спирките Брутални разкрития за Дилян, хвърлил сина си от моста
" До този резултат се стига след една систематична дългогодишна работа. Започва се с възпитанието на детето, което бива измъчвано, а след това самото то малтретира ". Това съобщи в ефира на Нова тв психиатърът доктор Веселин Герев по отношение на случая в Габрово, при който изверга Дилян умъртви малко момченце, на което е бил пастрок.

" Майката я е санкционирал най-вероятно с ежедневно психическо и физическо принуждение. Детето е било на разположение, в положение на афект той взема решение по този метод да си отмъсти ", счита специалистът.

" Тук става въпрос за един приключен умопобъркан, човек бил по пандизите, злоупотребявал с опиати и алкохол. Това са прочувствено хладни, лишени от страст хора, които са способни на буйна експанзия и в такива положения стават изверги.

За него това, че е хвърлил детето е все едно, че е хвърлил торбичка с отпадък ", разяснява още доктор Герев.

" Това са тежки прочувствени сривове, майката е решила, че това невръстно дете няма да пострада, в случай че избяга. От друга страна е нелогично човек да посегне на такова дете.

Тук става въпрос за един умопобъркан, който във всеки един миг може да пристъпи към подобен вид дейности ", приключи психологът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР