Още по темата: Първи СНИМКИ на жестоките убийци от Нареченски

...
Още по темата: Първи СНИМКИ на жестоките убийци от Нареченски
Коментари Харесай

Убийството в Нареченски бани: синът виновен, бащата - не

Още по тематиката: Първи СНИМКИ на жестоките убийци от Нареченски бани

Делото против Севдалин Боюклиев и синът му Марин, упрекнати в жестокото ликвидиране на 47-годишния столичен предприемач Венцислав Младенов, ще се гледа по съкратената процедура. Това стана ясно на разпоредителното съвещание, което завърши преди минути.

От правосъдния развой отпаднаха цялостен куп очевидци и движимости лица. Техните показания и изводи ще бъдат признати по този начин, както са били дадени по време на следствието.

В правосъдната зала стана ясно, че синът Марин Боюклиев има предпочитание да признае напълно виновността си и обстоятелствата посочени от прокуратурата. Това би му подсигурило редукция на присъдата с 1/3. Баща му Севдалин, обаче, отхвърли да се признае за отговорен.

Тъй като двамата са дружно пред съда, няма по какъв начин да имат разнообразни мнения, а редуцираната присъда отпада като вид.

Междувременно дъщерята и брачната половинка на убития Венцислав Младенов бяха конституирани като частни правосъдни обвинители, само че не желаеха кръвнина.

От прокуратурата настояха да бъде осъществен ДНК разбор на открита на мястото на зверството водопроводна тръба с кран и врътка, с цел да се разбере дали кръвта по нея е на Младенов или не.

Припомняме, че съгласно обвиняването на 21 март м.г. в Нареченски бани двамата са пребили свиреп съдружника си Венцислав Младенов. Това се е случило в общия им обект, който съставлява магазин и новоизграждащ се ресторант. След като го умъртвили, поставили найлонова торба на главата му, увили тялото със завеса, прикачили тежест и го напъхали в бидон. Изхвърлили го в река Чепеларска.

Следващото съвещание по делото е в края на октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР