Още по темата: Първа СНИМКА на загиналия край Пловдив рейнджър

...
Още по темата: Първа СНИМКА на загиналия край Пловдив рейнджър
Коментари Харесай

Изписват парашутиста, ранен край Пловдив

Още по тематиката: Първа СНИМКА на починалия край Пловдив рейнджър от НАТО Нови детайлности за смъртоносното обучение на НАТО в Пловдивско

Третият потърпевш американец при злощастните скокове над Чешнегирово ще бъде изписан през днешния ден от УМБАЛ " Свети Георги ". Преди това бяха пуснати и другите потърпевши бойци.

В нощта на понеделник против вторник в полето до садовското село по време на образователен натовски десант почина канадски боен. Цяла Канада скърби за подофицер Патрик Лабрие. Въздушният артилерист загуби живота си след скок от 400 метра по време на учението " Swift Response ". Канадските медии приказват за " голям брой контузии " по тялото на боеца. В страната към този момент не разрешиха всички скокове от тази височина, до момента в който не бъде изяснена повода за нещастието.

У нас към този момент дойде проверяващ екип от Канадското министерство на защитата, заяви полковник Виолина Вълева от пресцентъра на учението. Оттам не оповестиха дали тялото на подофицер Лабрие към този момент е изпратено в родината му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР