Още по темата: Парадът на Ливърпул - половин милион души

...
Още по темата: Парадът на Ливърпул - половин милион души
Коментари Харесай

Супер дерби още в І кръг на Премиършип

Още по тематиката: Парадът на Ливърпул - половин милион души по улиците на града Челси продаде Азар на Реал за...

Супер дерби ще има още в първия кръг на новата акция в британската висша лига. Първенството ще открие европейският първенец Ливърпул против новака Норич в първия дуел от сезон 2019/20. Срещата е в петък, 9 август, от 22:00 часа българско време. Шампионът Манчестър Сити стартира следващата отбраната на купата с посещение на Уест Хам в събота по обяд. Програмата предлага огромно дерби още в първия кръг. То е на " Олд Трафорд " и в него един против различен ще излязат Манчестър Юнайтед и Челси.

Тотнъм приема на новия си стадион различен от тимовете, които завоюваха промоция за Висшата лига - Астън Вила. Арсенал пък стартира с мъчно посещение наНюкасъл.

Това отреди жребият, който бе изтеглен в 11:00 часа българско време.Кампанията стартира на 9 август и завършва на 17 май - по-малко от месец преди началото на Евро 2020, започващо на 12 юни. По традиция седмица преди началото на сезона - на 4 август, ще бъде дуелът за " Къмюнити Шийлд ", в който един против различен ще се изправят Манчестър Сити и Ливърпул.

За първи път в историята на Премиър лийг ще има къса зимна пауза. Тя ще бъде през февруари, когато в две следващи седмици ще има единствено по пет мача на уикенд, което ще даде опция на всички тимове да имат едноседмична отмора. Другата основна смяна е, че през новия сезон във Висшата лига ще бъде въведена системата ВАР.

Още през вчерашния ден в обществените мрежи " изтече " стратегия за първия кръг, като се появи съмнение, че поради малките екрани двойките за старта на акцията към този момент са известни, само че в последна сметка се оказа, че това не е по този начин.

Програма за първия кръг:

Петък, 9 август, 22:00 часа
Ливърпул - Норич

Събота, 10 август

Уест Хам - Манчестър Сити, 14:30 часа
Борнемут - Шефилд Юнайтед, 17:00 часа
Бърнли - Саутхамптън, 17:00 часа
Кристъл Палас - Евертън, 17:00 часа
Лестър - Уулвърхамптън, 17:00 часа
Уотфорд - Брайтън, 17:00 часа
Тотнъм - Астън Вила 19:30 часа

Неделя, 11 август
Нюкасъл - Арсенал, 16:00 часа
Манчестър Юнайтед - Челси, 18:30 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР