Още по темата: Отлична новина за Григор Димитров Григор Димитров

...
Още по темата: Отлична новина за Григор Димитров Григор Димитров
Коментари Харесай

Федерер с впечатляващо признание за Григор Димитров

Още по тематиката: Отлична вест за Григор Димитров Григор Димитров сподели дома си за пръв път УНИКАЛНИ СНИМКИ Григор Димитров преподаде урок по тенис на Алекс де Минор

Роджър Федерер направи страховит комплимент с самопризнание към Григор Димитров преди четвъртфиналния мач сред двамата тази нощ на Откритото състезание на Съединени американски щати.

" Той беше първият, с който упражнявах, откакто слязох от самолета. Познавам Григор доста добре. Той е добър мой другар. Прекарах седмица с него тук. Радвам се, че нещата вървят добре за него ”, показа швейцарецъ.

„ Преди години завоюва Мастърса в Синсинати, също и финалния Мастърс в Лондон, само че след това имаше внезапен спад. За него този четвъртфинал е огромен триумф и огромна опция. Да, до момента постоянно спечелвам мачовете против него, само че това е нов мач, нов Григор и нов аз. Харесвам неговата игра, харесва ми да играя против него. И за двама ни е готино да се срещаме на корта ", показа още Роджър Федерер, представен от Tennis World USA.

До момента двамата са играли седем пъти и седемте приключили с победи за Федерер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР