Още по темата Между 2,4 и 1,2 млрд. евро предлагат

...
Още по темата Между 2,4 и 1,2 млрд. евро предлагат
Коментари Харесай

„Булгартрансгаз“ класира Обединение „Консорциум Аркад“ на първо място по обществената поръчка за разширение на газопреносната мрежа

Още по тематиката Между 2,4 и 1,2 милиарда евро оферират за построяването на...

Обединение " Консорциум Аркад " е класиран преди всичко по публичната поръчка на " Булгартрансгаз " за уголемение на газопреносната мрежа, оповестиха от другеството.

" Булгартрансгаз “ ЕАД завърши сполучливо публичната поръчка за избор на реализатор в открита процедура по Закона за публичните поръчки /ЗОП/ с название: „ Доставка на нужните материали и съоръжение, капиталово планиране - фаза работен план, създаване и въвеждане в употреба на обект: „ Разширение на газопреносната инфраструктура на „ Булгартрансгаз” ЕАД редом на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбската граница”, стадий: „ Линейна част “ и референтен номер: 180-100 на „ Булгартрансгаз “ ЕАД, се споделя в известието.

След осъществяване на открита процедура по Закон за обществените поръчки, комисията, назначена от възложителя, класира участникът Обединение „ Консорциум Аркад “ преди всичко и предложи същият за реализатор на публичната поръчка. Решението за избор на Обединение „ Консорциум Аркад “ е оповестено на профила на купувача, на уеб страницата на „ Булгартрансгаз “ ЕАД, на 03.04.2019 година

Три обединявания подадоха предложения за присъединяване в процедурата - Д3ЗД Консорциум „ Газово развиване и уголемение в България “ (ГРРБ), Обединение от „ ОТ Industries Fovallkozo Zrt., OT Industries – KVV Kivitelezo Zrt. “ и Обединение „ Консорциум Аркад “.

В резултат на прегледа на сходството на участниците с условия на възложителя от документите присъединяване в публичната поръчка, както и сходството с критериите за асортимент, до оценка на офертите и отваряне на ценови оферти бяха позволени: Д3ЗД Консорциум „ Газово развиване и уголемение в България “ (ГРРБ) и Обединение „ Консорциум Аркад “.

Изборът на реализатор е сбъднат посредством използване на индикаторите от Методиката за сложна оценка, заложени от „ Булгартрансгаз “ ЕАД, като определеният консорциум е предложил стопански най-изгодната оферта по авансово оповестения аршин за възлагане „ оптимално съответствие качество/цена “.

Предложението на Обединение „ Консорциум Аркад “ включва най-ниските цени, както за осъществяване на всички действия от предмета на поръчката при оптимално позволен период на осъществяване на дейностите 250 (двеста и петдесет) календарни дни, по този начин и при осъществяване на всички действия от предмета на поръчката при оптимално позволен период на осъществяване на дейностите 615 (шестстотин и петнадесет) календарни дни.

Избраният консорциум е обединяване от задгранични компании, като негови членове са: Аркад Ей Би Би С.п.А. - Италия и Аркад Енджиниъринг енд Констракшънс Къмпъни – Саудитска Арабия, се прецизира в известието.


„ Булгартрансгаз “ ЕАД изрича признателност на всички участници за проявения търговски интерес към процедурата, за подадените предложения и постигнатото положително равнище на конкуренция, декларират още от газовата компания.

Документацията за публичната поръчка и Решението за избор на реализатор са публикуваниТУК.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР