Още по темата: Лоши новини за мистериозно изчезналата българка в

...
Още по темата: Лоши новини за мистериозно изчезналата българка в
Коментари Харесай

Гърция: Животът на изчезналата българка е в опасност!

Още по тематиката: Лоши вести за мистериозно изчезналата българка в Гърция

Гръцката полиция търси 23-годишната българка Анна-Мария Василева, която e изчезнала безследно по време на отмора в южната ни съседка, заяви " Български вести ".

Младата жена била на разходка в Солун, след което следите ѝ се губят. Василева е оповестена за търсене с народен бюлетин от гръцката полиция. Следите ѝ се губят от 17 август, когато за последно е била забелязана в региона на Евосмос в Солун.

Младата българка е била облечена в сини дънки, бяла блуза и черни кецове. На гърба си е носила синя раница и била гушнала малко куче в ръце. Животът ѝ е в заплаха, се споделя в известието на гръцките управляващи.

Според информация от персоналния ѝ профил във Facebook, младата жена е от София, само че живее в Солун. За последно е била дейна в обществената мрежа на 28 юли, когато е разгласила рисунка на дребното си куче. Под обявата пък е написала на британски: And everything it`s ok (И всичко е наред).

Гръцките управляващи умоляват всички, които знаят нещо за 23-годишната жена, да се свържат с услугата Silver Alert 24 часа в денонощието на горещата линия SOS 1065 в Гърция.

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР