Още по темата: Лоши новини за "Игри на волята"! Алекс

...
Още по темата: Лоши новини за "Игри на волята"! Алекс
Коментари Харесай

Шок в NOVA! Вижте какво условие постави Алекс Сърчаджиева

Още по тематиката: Лоши вести за "Игри на волята "! Алекс Сърчаджиева отнесе рецензии, шоуто пред неуспех

Не единствено спечелилият в приключенското шоу „ Игри на волята “ ще си тръгне с тлъста сума в джоба – написа в. „ Уикенд “. Запознати издават, че водещата Алекс Сърчаджиева към този момент е добавила 40 бона към банковата си сметка – тъкмо толкоз е хононарът ѝ за работата по плана. Парите ѝ били заплатени в задатък по нейно гледище – отбелязва изданието.

Талантливата актриса, която през зимата се сбогува вечно с обичания си мъж Иван Ласкин, сключила добър контракт с продуцентите на предаването. Според писменото съглашение тя е получила доста преди старта на шоуто в ефир всичките си начислени заплати. Още през юни по сметката й били преведени 40 000 лв. и почернената вдовица към този момент разполагала с тях, както откри за добре.

Продуцентът Нико Тупарев направил огромен жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му план. Съгласил се с всичките ѝ условия, с цел да ѝ помогне да си стъпи на краката след трагичната загуба на Ласкин. Хора от обкръжението на Алекс Сърчаджиева споделят, че след финала на последния „ ВИП Брадър “ тя се издържала единствено със заплата от театъра, тъй че хонорарът от „ Игри на волята “ бил добре пристигнал за нея.

Нейни близки споделят, че тя се стараела да е по-ангажирана, с цел да не се дави в тежки мемоари. Работата доста ѝ пособия да преодолее тъгата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР