Още по темата: Лоши новини: Стефан Данаилов е в критично

...
Още по темата: Лоши новини: Стефан Данаилов е в критично
Коментари Харесай

Последни новини за Ламбо от директора на болницата в Бургас

Още по тематиката: Лоши вести: Стефан Данаилов е в сериозно положение СНИМКИ Нинова разкри какво е положението на Данаилов Доведеният наследник на Ламбо описа за рухването му
Стефан Данаилов е в положително положение. Това съобщи шефът на МБАЛ Бургасмед Стоил Апостолов в ефира на Нова телевизия.

БЛИЦ напомня, че огромният роден актьор бе признат през вчерашния ден в лечебното заведение със счупена шийка на бедрото. Предстои му тежка интервенция за промяна на тазобедрена става. " Инцидентът е плод на инцидентно падение не е нещо съдбовно ", настояват негови близки.

" Състоянието му е устойчиво, без смяна в индикаторите му от вчерашния ден. Днес ще бъдат назначени спомагателни съвещания със експерти и спомагателни проучвания. Подготвя се за интервенция, която не е незабавна ", сподели шефът на бургаската болница.

" Ще се избере най-подходящият миг за интервенцията. Състоянието му, отново дублирам, не постанова неотложност. Мисля, че няма възможност той да не бъде опериран тук ", сподели още Апостолов.

" Състоянието му за ситуацията, в което се намира и диагнозата му, е положително. Има дори възприятие за комизъм ", съобщи шефът.

" Чакат го рехабилитации. Надявам се да се възвърне бързо ", приключи той.

Синът на Стефан Данаилов - Росен Цанков, също разяснява положението на актьора:

" Говорих с него вечерта, когато се случи това. От тогава поддържаме връзка с Росица Обрешкова, която е негова племенница и е там. Аз съм в София, като връзка, в случай че нещо би трябвало тук и би трябвало да оказа помощ. Той е в доста добра кондиция. Той е със страховит дух. Четох много спекулации, само че желая да се знае, че всичко е наред ", сподели Цанков.

" Мисля, че интервенцията ще е в Бургас. Стефан това е решил, а щом той го е решил, мъчно човек може да му повлияе. Щом той си е намерил екипа и болничното заведение, на която разчита, значи всичко е наред ", добави той.

" Мисля, че той ще желае най-хубавото за себе си. За заплащането обаче на ставата към този миг не мога да кажа нищо, тъй като в действителност не знам. Надявам се, да се оправи по-бързо ", приключи Цанков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР