Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Флорин Филоте

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Алекс О` Бърн

Съосновател, We Make Websites, Shopify
14 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Константинос Товил

Старши вицепрезидент " Електронна търговия ", TBI Bank
13 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Любомир Чолаков

Управляващ шеф, Isobar Commerce Bulgaria
12 мар 2018 Флорин Филоте е отпред на eMAG Marketplace повече от две години. През този интервал платформата записва сериозен растеж. Предишният опит на Флорин Филоте в компании като Selgros (голям европейски cash&carry ритейлър) и Ecopack без подозрение способства за разрастването на eMAG Marketplace и достигането до над 10 000 търговци в района до края на годината. Флорин Филоте е подготвен да показа какво е нужно, с цел да привлечеш толкоз доста сътрудници, и по какъв начин да разраснеш една платформа до такова измерение.

eMAG е учредена през 2001 година от румънски бизнесмени и e локалният водач в електронната търговия. Компанията има мощно наличие в България, Унгария и Полша, което я трансформира в един от водещите онлайн търговци в Централна и Източна Европа.

За тези 16 години eMAG се концентрира и влага в непрекъснатото възстановяване на потребителското преживяване при извършване на покупки. Клиентите се възползват от спомагателни услуги като опция за връщане в границите на 30 дни, инспекция на пратката при приемане, денонощен кол-център, взимане и връщане от адрес на клиента, покупки на погашение през eCredit, както и достъп през мобилно приложение.

В eMAG клиентите могат да намерят необятен набор от артикули - от IT, мобилни телефони, домашни уреди, електроника, книги до артикули за деца, авточасти и аксесоари, съоръжение за дом и градина или спорт.

Флорин Филоте ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Той ще изнесе лекция на тематика " Маркетплейс еволюция ". Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР