Още по темата: Край с Рачков! Мария Игнатова започна нова

...
Още по темата: Край с Рачков! Мария Игнатова започна нова
Коментари Харесай

Маги Халваджиян разтърси мрежата: Закон има, но държава не!

Още по тематиката: Край с Рачков! Мария Игнатова стартира нова работа

Продуцентът Маги Халваджиян е повече от гневен и не може да се помири с следващата бъркотия.

Дългокосият арменец изригна за закона за отбрана на авторското право, което безсрамно продължава да се погазва в България.

Ето по какъв начин изригна продуцентът в обществената мрежа:

„ Работим по следващия план, който всички кабелни оператори ще излъчат, само че няма да платят и стотинка за Авторски и Сродни права!

Войната с крадците продължава към този момент 9 години! А закон има! Просто страната спа до в този момент!

Това е проблем, поради който и Америка и Европа са ни стиснали за гушите! Както сподели Вики Божинов останахме единствената страна която им НУЛА събираемост на отчисленията за авторски и сродни права! Царе сме! Както постоянно!

А1, Виваком, Теленор Булсатком и още 300 по-малки дистрибутори нямат никакво предпочитание да си заплащат стотинките за Авторски и сродни права!

И забележете, единствено в България от целия Европейски Съюз е по този начин! Законът ги задължава да се договорят с носителите на права, само че те просто отхвърлят!

Това е все едно да влезеш в магазина да си купиш самун и да си тръгнеш без да платиш! Ако открадеш самун може и да те арестуват! Ако открадеш труда на режисьори, сценаристи, оператори, артисти и продуценти няма никакви последици!

В Бг Интелектуалната благосъстоятелност не е благосъстоятелност!

Собствеността върху правата е като всяка друга благосъстоятелност! Дали крадеш ария или филм е тъкмо толкоз закононарушение едвам откраднеш кола или преносим компютър!

Дали става въпрос за милиарди или за 100 лв. няма никакво значение!

Както се пазят патентите, по същият метод се пазят и авторските права! А дали някой се друса с парите си или ги харчи за щедрост си е негова работа! “, изригна гневен Маги Халваджиян.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР