Още по темата: Когато бяха ученици: Зико харесвал географията и

...
Още по темата: Когато бяха ученици: Зико харесвал географията и
Коментари Харесай

Венета Рангелова: В училище давах тон за всяка песен

Още по тематиката: Когато бяха възпитаници: Зико харесвал географията и литературата, Славчо - историята

Естрадната легенда от Пловдив Венета Рангелова помни първия си образователен ден и като плашещ, и като трогателен. След това, когато в класа <210> трябвало да се запее ария,
учителите постоянно упорствали: " Венета да даде звук! ". А съседите <210> в " Кючук Париж " <210> предвещавали кариера в киното поради безупречния тип и красивата прическа, с която майка <210> я изпращала на учебно заведение всеки ден.

Певицата описа по какъв начин през първия образователен ден в часа по физическо било наложително всеки възпитаник да носи къси панталони, само че като за пръв път учителят направил изключение и разрешил на децата да играят с облеклата, с които са пристигнали. Венета обаче държала да е безусловно изрядна и пратила татко си да <210> купи къси панталони. Нетърпелива за игрите, певицата свалила връхните си облекла и останала по наследник памучен чорапогащник и тениска. Първокласничката се впуснала в играта на национална топка, като не запомнила за татко си. Когато той се появил обаче, Венета нахлула необятните къси панталони с красиви бели кантове и още веднъж се впуснала в приключенията със съучениците си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР