Още по темата: Катастрофа затапи прелеза до Руската църква ВИДЕО

...
Още по темата: Катастрофа затапи прелеза до Руската църква ВИДЕО
Коментари Харесай

Стана ясна причината за зверските тапи на прелезите

Още по тематиката: Катастрофа затапи прелеза до Руската черква ВИДЕО Второ меле за 20 мин. на бул. "Свобода "! Тапата е голяма

Две произшествия нагънаха пет автомобила по-рано през днешния ден на пловдивския бул. „ Свобода “, а повода може да бъде събрана в една от безконечните български поговорки - " бързата работа - позор за майстора ".

Целият трафик беше пренасочен към прелеза на бул. " Свобода " защото оборудването на Пещерско шосе беше затваряно два пъти, разкри пред " Марица " шефът на Железопътна секция Пловдив към НКЖИ инж. Гошо Къчков.

Той разкри, че през вчерашния ден вечерта е имало случай с бариерата на Пещерско шосе, която е била ударена от автомобил и е спряла да работи. Към мястото незабавно е бил изпратен екип, който небрежно е поправил оборудването, с цел да освободи трафикът в пиковия час. Тъй като чиновниците са бързали да пуснат придвижването, обаче, не са съумели да отстранят изцяло казуса.

„ Днес получихме ново позвъняване от служителката ни там, която твърдеше че прелезът не действа съответно. Наложи се отново да изпращаме екип, а всички коли трябваше отново да минават по бул. „ Свобода “. Малко преди обяд придвижването беше нормализирано “, изясни Къчков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР