Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Отварят

...
Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Отварят
Коментари Харесай

Европейски пътища: Още съгласуваме проекта за...

Още по тематиката: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител " Отварят бул. "Македония " Народът: Защо Кукленско е затворено, а никой не работи Павета хвърчат на ул. "Даме Груев "

" Още тези дни ще увеличим екипа и ще засилим работата на Кукленско шосе ", увери през вчерашния ден Маргарита Попиванова, изпълнителен шеф на " Европейски пътища " /бившата " Пътища Пловдив " АД/.

Шефката на компанията се съгласи, че булевардът е мощно претрупан и че поради ремонта на западното платно се получават тапи. " Знаем, че хората чакат по-скоро да приключим, само че занапред от източната страна на пътя следва промяна на тръбопровод и канализация. Това значи, че ще бъдем принудени да затворим платното, с цел да работим ", предизвести Маргарита Попиванова.

При възможното затваряне на сектори от Кукленско шосе от източната страна /в посока надлез " Родопи " / ще се дефинира обходен маршрут. Вероятно колите ще се отклоняват още от околовръстното по другите входове в Пловдив - Асеновградско шосе и ул. " Димитър Талев ". Кога ще стане това, към този момент не е ясно, тъй като строителите не са завършили работата на западното платно. А и съгласно Маргарита Попиванова планът за промяна на ВиК занапред се съгласува. Водопровод и канализация ще се подменят отчасти, в обособени сектори, обясниха от общината. Разходите са включени в цената на публичната поръчка.

" Европейски пътища " са изпълнили до момента няколко огромни обекта по контракт с Община Пловдив. Сред тях са надлез " Скобелева майка ", северното платно на бул. " Христо Ботев " от бул. " Н. Вапцаров " до Централна гара, ул. " Беломорска ". Крупна поръчка беше предоставена на компанията за ремонтите в квартала сред бул. " Кн. Мария Луиза " и бул. " Шести септември " с парите по оперативната стратегия " Региони в напредък ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР