Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Няма

...
Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Няма
Коментари Харесай

Павета хвърчат на ул. Даме Груев

Още по тематиката: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител " Няма пари за ремонта на ул. "Димчо Дебелянов " Отварят бул. "Македония " Народът: Защо Кукленско е затворено, а никой не работи "Европейски пътища ": Още съгласуваме плана за канализация под източното платно

Пренареждане на разрушения паваж на ул. " Даме Груев " стартира в събота от пресечката с ул. " Тодор Александров " със средствата на районната администрация на " Южен ". Улицата е в трагично положение, тъй като на доста места настилката е хлътната, паветата са разместени и хвърчат встрани под колелата на преминаващите коли.

Ремонтът е спешен, едвам избави ситуацията. Кметът на региона Борислав Инчев припомня, че още при започване на мандата и той, и общинските съветници от Патриотичен фронт упорстваха за сериозна реорганизация на отеснелия път.

В бюджета на Община Пловдив даже бяха заложени първите 1 050 000 лв., само че те по този начин и останаха неусвоени. От огромната община обещаваха в продължение на близо четири години, че ще приготвят план, а по-късно ще бъде определен реализатор, с цел да извърши реконструкцията. За регион " Южен " средства не бяха дадени нито за планиране, нито за осъществяване на социална поръчка. Резултатът до този миг е нулев.

Проектът е направен преди два месеца, само че не е прегледан в Експертния съвет. Съответно не е разгласен и търг за социална поръчка. Това значи, че чаканата цялостен мандат реорганизация се отсрочва като задача на идващия кмет.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР