Още по темата: Жесток екшън с четирима простреляни се разигра

...
Още по темата: Жесток екшън с четирима простреляни се разигра
Коментари Харесай

Четирима застреляни на купона на Торонто за титлата

Още по тематиката:

Жесток екшън с четирима простреляни се разигра по време на празненствата за първата шампионска купа на Торонто Раптърс в НБА. Още доста са потърпевши при паническото бягство от мястото на касапницата, оповестяват международните организации. Стрелбата е била открита на по-малко от една пресечка разстояние от мястото на сцената на парада, където един от почетните посетители бе министър председателят на страната Джъстин Трюдо. Трима души са задържани, като в тях са открити две огнестрелни оръжия, заяви полицията в Торонто.

Засега следствието не показва възможни аргументи за стрелбата. Изстрелите предизвикаха паническо бягство измежду събралите почитатели в централната част на града. Над милион души излязоха по улиците на Торонто за парада на успеха на " Раптърс "

Според полицията никое от пострадванията на простреляните не е животозастрашаващо.

Множество други хора са потърпевши при последвалия безпорядък от бягството. На въпрос дали става дума за целенасочена пукотевица или за терористичен акт говорителка на силите на реда отговори, че следствието е в ход.

По време на речта на един от притежателите на клуба водещият на проявата прекъсна изявлението, с цел да заяви, че уредниците се оправят с изключителна обстановка и да призове към успокоение.

Премиерът Джъстин Трюдо, кметът на Торонто Джон Тори, звездата Кауай Ленард и други играчи бяха на сцената в този миг. Те останаха по местата си и малко по-късно речите продължиха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР