Още по темата: Интересни съдийски наряди за Локо и Ботев

...
Още по темата: Интересни съдийски наряди за Локо и Ботев
Коментари Харесай

Ботев ще се възражда край морето

Още по тематиката: Интересни съдийски дежурства за Локо и Ботев

Ботев гостува през днешния ден на Черно море в мач от 10- ти кръг на Efbet Лига в опит да спре пропадането, което стартира през този сезон. Двубоят е от 17,30 часа на стадион Тича и бе поверен на шуменския международник Станислав Тодоров.

Двата тима са в тежки серии. Черно море има 7 поредни мача без победа. Ботев пък към момента няма победа отвън Пловдив и има едвам 9 точки в актива си.
Очаква се треньорът Илиан Илиев да направи някои промени по отношение на състава от загубата с 0:3 от Левски в последния кръг.

Заради наказване отвън сметките е Патрик Андраде. На вратата евентуално ще се завърне Дюлгеров поради неубедителните изяви на Митрович против Левски. До последно под въпрос ще е Исмаил Иса, който не игра и против сините. Дани Кики не попадна в групата, защото към момента не е възобновен от травма в коляното.

В състава на Ботев пък отвън групата остана Александър Тонев, а стражът Янко Георгиев няма да може да стартира като титуляр.

В лагера на жълто- черните е насъбрано огромно напрежение, което треньорът Желко Петрович се опита да тушира с двудневен лагер в Албена, където се отдадоха на занимания за сближение на колектива.

Ето и групата на Ботев: Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Кристиан Димитров, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Антонио Вутов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР