Още по темата: Глух, неграмотен и без шофьорска книжка водач

...
Още по темата: Глух, неграмотен и без шофьорска книжка водач
Коментари Харесай

Глух и неграмотен шофьор прегазил моториста до КЦМ

Още по тематиката:

Глух, необразован и без шофьорска брошура лидер е прегазил моториста, който почина трагично на 10 август на Асеновградско шосе. Това стана ясно на вчерашното съвещание на пловдивския апелативен съд, който дефинитивно остави в ареста 56-годишния Димитър Иванов. Той е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност на 37-годишния рокер Ерол М.

Според събраните данни на 10 август на пътя от Пловдив за Асеновград, в региона на КЦМ, Димитър е прегазил моториста с микробуса си, само че не е спрял, а е избягал. ​Това се потвърждава от свидетелските показания на очевидци, експертната здравна информация и откритите следи по управлявания от него автомобил при осъществения оглед, сочещи, че е прегазено човешко тяло.

Освeн това Димитър карал без постоянно удостоверение за правоуправление, като ​книжката, която посочил, не съответствала на образците, издавани в република Турция. Фактите сочат още, че лидерът е необразован, не може да чете и написа, също така има проблеми със слуха, което е справедлива спънка да се придобие по легален път шофьорска брошура в която и да е страна.

За закононарушенията, в които е упрекнат, най-тежкото наказване, планувано в закона, е отнемане от независимост от 3 до 15 години.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР