Още по темата: Ето какви планове кроили бруталните убийци от

...
Още по темата: Ето какви планове кроили бруталните убийци от
Коментари Харесай

Трета жертва на касапите от Негован?

Още по тематиката: Ето какви проекти кроили бруталните убийци от Негован Излязоха нови злокобни детайлности за касапницата до Негован Смразяващи вести за касапите от Негован

Трета жертва на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. Това подозират близки на мистериозно умряла стара жена, оповестява Нова.

Близки на умрялата Цветанка Стоянчева откриват, че след гибелта й липсват 70 000 евро от продадена земя. Дни по-късно откриват и, че апартаментът, в който тя е живеела е продаден при съмнителни условия, а името на поръчител е точно на единият палач, отговорен за зверството край Негован, където бяха открити два разфасовани натрупа в чували.

Апартаментът на дамата е продаден на Петрър Петров от Радомир, а прокурист при договорката е Шляпашки.

Жената е умряла при мистериозни условия, а малко преди гибелта си тя е изтеглила сумата от 70 000 евро от сметката си, тъй като не е имала доверие на банките. Държала е парите в чанта с документи в дома си.



" Майка ми умря на 18 септември 2018. Обадиха ми се от полицията, че е паднала сред коли. В Окръжна болница бе закарана. Казаха, че е получила инсулт и не ме позволиха. Няколко дни се борят за живота й и на 18-и почива ", спомня си една от щерките на умрялата.

" Тя живееше тук, в квартал Гео Милев в столицата, с огромната ми сестра Мая – тя страда от деменция. Майка ми също не беше добре със здравето. Тя не знаеше на моменти къде се намира, не можеше да познава хората ", спомня си дамата.

" Искахме да платим тока след гибелта й, само че тогава разбрахме, че апартаментът е продаден на 27 юни 2018 година – малко преди тя да почине ", прибавя дъщерята на умрялата.

" С Шляпашки майка ми се е срещнала чрез огромната ми сестра Мая. Те са били сътрудници с Пламен в Техничесския университет. Тя работи като чистачка. Споменала е, че има потребност от боядисване и той й е предложил да й помогне и тя го е наела. Сменял е патрона на майка ми, носил им е кафе и алкохол. Той се внедрява сред тях и стартира да извършва някакви дребни поръчки, до момента в който влезе в кожата на майка ми ", счита дамата.

" Майка ми имаше доста парцели и е изтеглила сумата от последната продажба и я е държала в себе си. Сумата е изчезнала от жилището й и разбрахме, че и апартаментът е продаден. Според мен са й давали хапчета, помогнато й е да бъде съдбовен изхода. Тя искаше да трансферира жилището на Мая, а не да го продава ", признава щерката на умрялата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР