Още по темата: Две съименнички в битката за кметския стол

...
Още по темата: Две съименнички в битката за кметския стол
Коментари Харесай

Зико стартира проекта за Модър - Царевец

Още по тематиката: Две съименнички в борбата за кметския стол в "Западен " Най-зеленият регион на Пловдив под строителна блокада Димитър Колев: Драго ми е, като мина през Розариума

Кметът на регион „ Западен ” (2007-2011 г.) Здравко Димитров, който в този момент е регионален шеф, даде старт за подготовката на плана на транспортен подлез „ Модър - Царевец ”. Директната връзка с „ Южен ” до момента щеше да бъде реалност, в случай че през идващите два мандата локалната власт беше траяла процедурите по строителството.

За подлеза два пъти е обявявана социална поръчка на стойност 12 млн. лв. с Данък добавена стойност, само че без резултат. В момента градската администрация организира пазарно изследване посредством допитване до компаниите за цената на обекта. Пътната връзка е комплицирана, тъй като с изключение на подлеза под жп линията, където беше изработен пробив от НКЖИ паралелно с модернизацията на железницата, би трябвало да се разширят ул. „ Модър ” до Коматевско шосе и „ Царевец ” до бул. „ Хаджи Димитър ”. От изпълнителя се изисква да изготви и настоящ план, който актуалната градска администрация не е съумяла да направи.

Строителството на подлез " Модър - Царевец " сигурно ще бъде едно от предизборните обещания на всички претенденти за кмет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР