Още по темата: Джеки за Ел Маестро: Фалшив герой Джеки

...
Още по темата: Джеки за Ел Маестро: Фалшив герой Джеки
Коментари Харесай

Джеки разкова новите в ЦСКА: Единият е за турнир на бирата

Още по тематиката: Джеки за Ел Маестро: Фалшив воин Джеки за ЦСКА: Винаги ще прозира оранжевото

Легендата на ЦСКА и българския футбол Георги Димитров - Джеки изригна остро против слабия старт в шампионата на обичания си тим и против новите попълнения.

" Всичко там е някаква блъсканица, някаква лутаница. Никой не знае защо става въпрос. Не знам дали някой знае каква е тъкмо задачата на клуба, каква е концепцията. Води се някаква агитация като преди време при Гьобелс в националсоциалистическа Германия. Само популяризират този, оня. Пътуват там, кой пътува, кой такова, а най-после никакви резултати. Хората не ги интересува към този момент. Това е страшното, че не може към този момент почитатели на ЦСКА да не се интересуват. Няма никаква реакция, това е плашещо. То не е и единствено за тях, за всички тимове се отнася. Търсят повода, където не е, в други тимове, в Лудогорец, в съдии ", сподели един от най-големите централни

" Вече е някаква незаинтересованост. Имаше сумати хора с Титоград. Тия туристи, в случай че бяха някакъв естествен тим, щяха да водят с 2 гола на полувремето. Там лъснаха нещата. Какъв е този фасон на ръководство, никой да не знае защо става въпрос? ", продължи Димитров.

Попитахме легендата и в коя фаза на играта ЦСКА демонстрира повече недостатъци, а той отговори по следния метод: " То няма нищо. В един миг медиите гръмват: " най-хубавият футболист Антов ". Той го няма никакъв на картата. Преди беше Чорбаджийски, в този момент Митко Митков бил огромното изобретение. Те не знаят, че Митака е ловешко произведение на изкуството. Все едно, че е Диего Марадона. Той не се е учил в ЦСКА. То и Лупи беше огромен цесекар. Доведе един от " Боливуд ", но не можахме да го забележим тоя, футболиста от " Боливуд ".

" От новите, оня италианецът (б.р. - Диего Фабрини). Той може да играе за тия шампионатите на бирата, " Арианата " ли беше, " Каменица " ли... Той е футболист за там. Аз не съм виждал подобен италианец, където е играл и в националния тим, в случай че е правилно. То в юношеските обединения... И тези двамата - шотландците (б.р. - ирландецът Греъм Кери и шотландецът Тони Уот), дето са юноши на Селтик и Рейнджърс, като даваха интервютата, разказваха по какъв начин са се чувствали по време на дербитата. И те все едно са играли край за Шампионската лига. Някакви изтощени португалци... Пинто тича един мач, колкото един естествен футболист за един сезон. Тича, когато го подгонят. Много странна история. При Лупи мисля, че имаше по-голяма конспирация. Тука всичко е лотария.

За треньорската рокада, при която Люпко Петрович пое тима, Джеки сподели следното: " Не знам каква рокада. То като топчето, дето го разместват - тука има, тука няма. Проба-грешка, ей такива работи. Кой знае кой е бил треньор досега, там са се наредили 100 индивида. По време на мач единствено водачът на автобуса го няма... Кой свари, все стартира да дава препоръки. Люпко Петрович треньор, той в случай че знае къде се намира, аз ще си отрежа главата. Той в случай че мисли, че е във Виетнам и Камбоджа... "

" Аз го споделих още преди месец, че това са най-важните неща - евротурнирите. То в този момент ще си проличи. Сега ги чувам да стартират да споделят, че не били значими, а нали сякаш се борят, с цел да се класират там. Защото виждат, че не могат да продължат. Те, в случай че отпаднат от тези (б.р. - Осиек), каква изгода. Европейски футбол се играе с Титоград, а те са тръгнали на екскурзия... " Балкантурист " да го възраждат. Втори кръг, а към този момент футболистите са изморени, пък ги пазят. За къде? ", сподели Джеки по отношение на идния дуел с Осиек.

За отсъствието на Бодуров легендата разяснява по този начин: " Не знам защо са го изкарали. Всеки има своите слаби страни, но той най-малко е самоотвержен футболист. Но без него този Томаш, не знам. В Португалия имат ли хокей на лед, но той единствено бодичек, плъзга се и такива... Кой го е гледал, кой го е харесал... И оня ден при напрежение виждате какви комични обстановки. Пред тези, младите самодейци, Бодуров е класа над тях. "

" Колко години не знам. Все някой идва от новите и носи някакви картинки, рисунки. Сигурно 5 стадиона са построили към този момент... Нали би трябвало да има кой да играе на този стадион. Една багра не са му поставили, една крушка не са сменили. Той ще се разпадне скоро време този стадион. Не знам, нямам визия. Просто странни неща се случват ", сподели още Джеки пред БЛИЦ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР