Още по темата: Чичо Венци искрено и лично за обръщалките

...
Още по темата: Чичо Венци искрено и лично за обръщалките
Коментари Харесай

Венци Стефанов за левскарите: Какво съм виновен, че се...

Още по тематиката: Чичо Венци откровено и персонално за обръщалките и промитите мозъци

Босът на Славия Венци Стефанов прикани Левски да гостува на стадион в " Овча купел " за столичното дерби от десетия кръг на efbet Лига. Двубоят е в събота от 20:00 часа, като има възможност да се организира на Националния стадион " Васил Левски ", защото попада в графата " рискови мачове ".

" Полицията би трябвало да се произнесе. Ние държим срещата да се играе на стадион " Славия ". ЦСКА по какъв начин гостува на нашия стадион, а Левски не може, по този начин ли? Даваме им секторите " В " и " Г " единствено за тях ", сподели Стефанов пред БЛИЦ.

" Какво да направя, че почитателите им враждуват и се бият между тях. Очевидно разделят нещо, нямам доверие да е обвързвано с футбола. Да се оправят. Да не съм Майка Тереза, че да ги сдобрявам ", продължи босът на Славия.

" Стадионът ни дава отговор на всички условия. Виждате, че и интернационалните мачове се организират, младежките ни национали играха с Русия преди няколко дни (б.р. - 0:0). Настояваме Левски да гостува на нашия стадион, чакаме решението на полицията ", добави Венци Стефанов.

" Цената на билетите ще бъде както до момента - по 10 лв. - както за нашите почитатели, по този начин и за гостуващата агитка. Надявам се да се получи прекрасен мач и феновете да бъдат удовлетворени ", сподели членът на Изпълкома на БФС.

Попитан дали е осъществил контакт с сътрудниците си от Левски и за какво от " Герена " упорстват срещата да се организира на " Васил Левски ", Стефанов отговори в типичния си жанр: " Не съм приказвал с тях. Защо да контактувам с Павел Колев, да не сме гаджета ".

" Oпределено те са любимец, втори са в класирането въпреки всичко. Имат преимущество. Дай Боже всичко да мине обикновено и да стане прекрасен мач ", сподели още Стефанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР