Още по темата: Брутални разкрития за Дилян, хвърлил сина си

...
Още по темата: Брутални разкрития за Дилян, хвърлил сина си
Коментари Харесай

Магазинерка с горещи разкрития за Дилян, убил детето си

Още по тематиката: Брутални разкрития за Дилян, хвърлил сина си от моста Психиатър за килъра от Габрово: Хвърлил е детето като торбичка с отпадък

Семейството на Дилян, който през вчерашния ден сутринта хвърли 5-годишния си наследник Дариел от мост в Габрово, обитавало жилище на 5-ия етаж в града. Съседи споделят, че фамилията не изглеждало проблематично. Родителите имали традиция всеки следобяд да изнасят масичка извън, на която да сядат и да гледат детето по какъв начин играе.

Последните дни обаче мъжът бил отчаян и бил изоставен от жена му. Вероятно това отключило експанзията в него, прибавят осведомени в ефира на bTV.

Съседи видели бащата с Дариел последно във вторник.

" Последно ги видях във вторник. Грижеха се за него. Видях го детенцето с една раничка, която му беше купил татко му ", прибавя тяхна съседка.

" Тук е идвал с момченцето да пазари и сме им правели забележка, че бутат, отварят опаковки. Лично не сме ги хващали в кражба, само че сме ги подозирали. Като клиенти другояче не са скандалджии ", прибавя тя.

Детето посещавало детска градина, само че тревожни кавги от там също не идвали.

Припомняме, че 31-годишният Дилян не е биологичен татко на детето и го е припознал. След като той хвърли момчето от моста, заплаши, че ще се самоубие. Близо 3 часа продължиха договарянията с бащата и в последна сметка той бе разколебан. Новината за зверството раздруса обществеността на Габрово. Местни поданици са безапелационни, че причинителят на жестокото ликвидиране заслужава смъртна присъда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР