Още по темата: Бруно: Важно е да не получим гол,

...
Още по темата: Бруно: Важно е да не получим гол,
Коментари Харесай

Тиери Лори: Винаги сте създавали проблеми на френските...

Още по тематиката: Бруно: Важно е да не получим гол, а не да вкараме

Треньорът на Страсбург - Тиери Лори даде обичайна си конференция преди утрешното посещение на отбора в Пловдив на Локомотив.

Специалистът напомни успеха на България против Франция на " Парк де Пренс " и дефинира българския футбол като " проблематичен и неочакван " за френските клубове.

" Някои играчи се връщат след травми. Тези, които не са играли към момента, също ще вземат участие на следващия ден. Разчитаме на един стабилен и добре комбиниран тим. Много хора евентуално си спомнят мача на " Парк де Пренс ", когато България победи. Не съм от хората, които подценяват българския футбол. Българският футбол постоянно е изненадвал и е водил до проблеми за френските тимове. Отборът не се основава за съответен мач. Срещу Хайфа играхме с едни нападател, тъй като взехме решение, че би трябвало да наситим халфовата линия. Играчите постоянно би трябвало да играят на 100 % във всеки мач ".



" В Европа постоянно има два дуела. Ще приспособяваме играта си по отношение на актуалната обстановка. Това, че знаем името на идващия съперник, ненапълно не е добре за тима. Знаем, че на следващия ден имаме мач против Локомотив, а след седмица е вторият дуел. Ще се опитаме да не мислим толкоз далеко, а да мислим за идния мач ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР