Още по темата: Берое би кротко Ботев с 2:0 За

...
Още по темата: Берое би кротко Ботев с 2:0 За
Коментари Харесай

Сеч в Ботев! Вижте с колко са глобени играчите

Още по тематиката: Берое би добродушно Ботев с 2:0 За бетона и незапомнената суша в Ботев Ясен Петров: Ботев? Никой не е приказвал с мен
Ръководството на Ботев реши да размаха тоягата и наложи солени санкции на играчите за неприятния старт в шампионата. Спортният шеф Адалберт Зафиров заяви, че футболистите са глобени с по 40 % от заплатите. Наказанията идват, откакто представителният отбор завоюва единствено пет точки от шест кръга и извоюва едвам една победа.
Възпитаниците на треньора Желко Петрович може и да се разминат със суровите наказания, в случай че съумеят да завоюват домакинския мач против Бистрица и гостуването на Локомотив в пловдивското дерби. Едва при извоювани шест точки от двама мача жълто-черните ще получат месечните си хонорари в цялостен размер.
„ Не се влагаме задоволително, на лимита на опциите си. Не съм последовател на санкциите. И като футболист не ги харесвах. Стигна се до такава степен да вземем това тежко решение по една-единствена причина: не може единствено да получаваш, само че да не даваш. Г-н Самуилов подсигурява безусловно всичко, а от отсрещната страна не се получава. Това не е окей. Досега разговаряхме с футболистите непрестанно. Петрович – също. Не се получаваха нещата единствено с приказки, по тази причина взехме това извънредно решение. Поставили сме краткосрочни цели – 6 точки в идващите два мача. Ако го създадат, ще им се върнат парите. Искаме да забележим, че тези пари в действителност ще бъдат направени. Да, санкцията е в размер на 40 % ”, съобщи Зафиров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР