Още по темата: Българин загина мистериозно в Брюксел Зловещи новини

...
Още по темата: Българин загина мистериозно в Брюксел Зловещи новини
Коментари Харесай

Транспортират в Русе тялото на починалия в Брюксел българин

Още по тематиката: Българин почина мистериозно в Брюксел Зловещи вести за починалия българин в Брюксел

Тялото на мистериозно умрелия в Брюксел Искрен Йорданов се намира в болница в белгийската столица. Това сподели в директно включване в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Малин Месалски, завеждащ консулска работа към посолството в Брюксел.

Припомняме, че мъжът бе открит мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел. Той е отпътувал за Белгия при другарка на 13 септември. Два дни по-късно приказва с майка си по телефона за последно, след което повече връзка с него няма.

Създадена е организация за превоз на тленните остатъци, разяснява майката на умрелия, като цената е към 2400 евро. Основната връзка по следствието е сред белгийската и българската полиция, сподели още Малин Месалски.



" Обади ни се консула в Брюксел, с цел да ни каже, че тялото е в морга и би трябвало да се освободи. Попитаха ни дали ще си го приберем. Естествено, че казахме, че няма да го оставим там и по този начин почнахме да задвижваме нещата. Свързаха ни с траурна организация, той ни сподели, че процедурата е доста скъпа и ще ни направи отстъпка. Сумата за превозването е 2400 евро ", споделя майката на Йорданов. Тя не можа да си изясни по какъв начин той е попаднал в китайското посолство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР