Още по темата: Акрапович: Нямахме късмет в решителните моменти Акрапович:

...
Още по темата: Акрапович: Нямахме късмет в решителните моменти Акрапович:
Коментари Харесай

Понякога не върви, ще се вдигнем за дербито, обеща Акрапович

Още по тематиката: Акрапович: Нямахме шанс в решителните моменти Акрапович: Разбрали сме се на 99 % за новия контракт

Треньорът на Локо Бруно Акрапович обяснимо бе неудовлетворен след загубата от Левски. „ Какво се обърка ли? Загубихме линията на отбраната. Това изобщо не функционираше. Оставяхме хора да се обръщат с лице към нашата врата. Не беше елементарно за полузащитниците да реагират. След една такава неточност падна голът. След него се събудихме, стигнахме до една 100-процентова опция, само че това бе всичко ”, съобщи Акрапович след дуела.

„ Понякога върви, различен път искаш доста, само че не се получава. Трябва да вложиш още повече мощ, с цел да се получат нещата. Ние вложихме сили да обезвреждаме съперника. Не знам дали силите не ни стигнаха или просто момчетата не са ме разбрали през днешния ден. Има такива мачове. Трябва да се активизираме в този момент за дербито с Ботев Пловдив. ”

„ В последните 15-20 минути кой тим имаше 100-процентова опция? Не съм склонен, че сме били изтощен. Някой, който няма мощ, не би могъл да играе по този начин. Имахме някои нелеки моменти, само че те нямаха нищо общо с физическата подготовка. Аз не съм склонен с такова мнение. ”

„ Пак споделям – има такива дни, само че би трябвало да го забравим допустимо най-бързо. Трябва да зарадваме нашите фантастични почитатели, да ги зарадваме. Искаме съперникът да усети нашата мощ. Всичко е на терена. В последните 20-30 минути през днешния ден бяхме в добра форма. Сега играем пред нашите почитатели и ще стане огромно дерби. В него никой няма предимство, ние ще дадем всичко от себе си, с цел да стане огромен мач ”, приключи Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР