Още по темата: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината

...
Още по темата: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината
Коментари Харесай

Николай Чунчуков наследил Петрова в Източен

Още по тематиката: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината и на две лечебни заведения Община Пловдив стана хранилка за адвокати Стаменов: Трудно се намират фрагменти със 700 лв. заплата Шефът на УМБАЛ "Пловдив ": Петрова е в болничното заведение над 10 година Глад за инженери и архитекти в Община Пловдив

Адвокат Емилия Петрова е работила на гражданския контракт и в регион " Източен ", само че допреди две-три години. Служители описват, че е била наета още от тогавашния областен кмет Иван Тотев. Настоящият кмет на " Източен " Николай Чунчуков, който е заварил адвокатката, е поставил точка на спомагателните разноски за скъпото правно обслужване. Предмет на работата били най-вече на преписките по жилищно настаняване. Срещу работата си дамата получавала разнообразни суми, като в някои месеци те достигали до 4000 лв., описват някогашни чиновници. Те настояват, че дамата почнала там още във времето, когато областен кмет бил днешният градоначалник Иван Тотев. Сега в региона е назначен правист на щат против доста по-малки суми.

В кметството са подписани два цивилен контракта - с инженери по ВиК и по отопление и вентилация.

" В щатното разписание няма такива експерти. Не можеш обаче да обясниш на вложители, че бавим преписките, тъй като нямаме експерти ", изяснява Чунчуков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР